fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN TOVÆRELSES LEJLIGHED MED FREDELIG OG GOD BELIGGENHED!

Del bolig

Nu har I mulighed for at flytte ind i en dejlig toværelses lejlighed, der er indrettet med et rummeligt badeværelse, hvor I finder en separat bruseplads. Boligen er placeret i en ejendom fra 1938, der ligger på en fredelig vej med kort afstand til Amagerbrogade, hvor I nemt kan gøre de daglige indkøb og benytte den offentlige transport.

Der er etableret en hyggelig stue med et dejligt lysindfald fra sydvest, hvor I kan slappe af efter endt arbejdsdag, og herfra åbner et sæt dobbeltdøre ind til et soveværelse. Køkkenet er indrettet med masser af skabsplads, og elementerne er holdt i et klassisk design - der er også installeret en vaskemaskine. I får et godt flisebadeværelse med en separat bruseplads, og dertil består lejligheden af et gangareal med plads til opbevaring samt en entre.

Ejendommen har en meget præsentabel fremtoning, hvor der foran bygningen er plads til at parkere cyklen, mens et grønt areal åbner sig på den anden side. Her er der også adgang til et område med terrasse, hvor I kan invitere venner og familie forbi til grillaften, og det grønne areal er anlagt som en have med enkelte træer og en stor græsplæne.

Lejligheden har en fredelig beliggenhed, hvorfra I hurtigt kan opsøge byen, der byder sig til lidt længere oppe ad Amagerbrogade med forretninger, caféer og spisesteder - eller hvad med at besøge den populære Ingolfs Kaffebar, der blot ligger 650 meter væk? En mindre cykeltur kan tage jer til Kastrup Fort eller Amager Strandpark, hvor I kan gå en hyggelig aftentur på promenaden og spise en is efter en tur i vandet. Mod vest har I selvfølgelig glæden af Amager Fælled, der lokker med skønne naturoplevelser, mens nærmiljøet har alt, hvad I har brug for i hverdagen af indkøbsmuligheder inden for 250 meter.

Jansvej 3, ST. 1., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
43
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter