fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIGT RÆKKEHUS I ALBERTSLUND OPLAGT TIL BØRNEFAMILIEN

Del bolig

Dette rækkehus i to plan med stor kælder råder sammenlagt med kælderen over 159 kvadratmeter, hvor I kan indrette jer rigtig godt. I får tilmed også en sydvendt altan og terrasse, hvor I kan nyde mange solrige timer i godt selskab.

Lejlighedens planløsning er disponeret utrolig godt; i stueplan finder I hjemmets åbne køkken i stilrene, grå elementer med lys bordplade med rig bord- og skabsplads. Køkkenet åbner op til spisestuen og stuen, som giver jer mulighed for at underholde gæster eller børn mens I laver mad. Stuen er stor og rummelig, hvor der er gode muligheder for at indrette sig med sofaarrangement, opbevaring og underholdning. Fra stuen finder I også udgangen til rækkehusets ene flisebelagte terrasse. Bevæger I jer tilbage mod entréen, finder I her hjemmets ene toilet og trappen op til førstesalen. På førstesalen finder I tre værelser, som byder på en bred fane af indretningsmuligheder; en af mulighederne er et børneværelse, soveværelse og hjemmekontor. På førstesalen er hjemmets badeværelse også placeret, hvor der er rigtig god plads til separat bruseniche og skabe eller vaskesøjle. Hjemmets kælder strækker sig over 53 kvadratmeter og fordeler sig på fem disponible rum. De ekstra kvadratmeter ligger op til kreativitet med indretningen, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Her i Jægerhusene har I ikke langt til daginstitutionen Børnehuset Kastanjen, som kun ligger 539 meter væk, og det nærmeste supermarked ligger ikke længere væk end en gåtur på 640 meter. I er også indenfor god rækkevidde af skole, hvor børnene kan cykle til på under en kilometer. Har I lyst til at gå en tur i skoven ligger Vestskoven kun lige over en kilometer væk, og hvis I vil med toget ind til København eller rundt i det danske land, så har I lige under to kilometer til Albertslund St.

Rækkehuset er oplagt til børnefamilier, hvor værelserne på førstesalen giver gode muligheder for indretning af børneværelser, og kælderen kan nemt udnyttes til hobbyrum eller legeareal til børnene. Lige udenfor døren finder I også en legeplads, hvor de mindste kan rende og møde nye legekammerater.

Velkommen!


Jægerhusene 40, 2620 Albertslund
Pris:
2.845.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
124
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
4.235 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter