fbpx
Plantegning Zoom

CENTRAL BELIGGENHED MED NÆR NATUR OG GARAGEANLÆG

Del bolig

Bynær, moderniseret ejendom med mange muligheder, såsom central og billig bolig, mindre erhverv, byggegrund og udlejningsejendom, udbydes.

Ejendommen ligger et kvarters gang eller seks minutter på cykel fra det helt centrale Randers – tættere på byen får du ikke et parcelhus, og alligevel er der kun fem minutters kørsel til Randers S afkørsel. Det giver en nem pendlerafstand både mod Aarhus og Aalborg. De naturskønne områder i Vorup Enge eller Gudenåstien findes indenfor et kvarters gang, mens dagligvarebutikker nås indenfor bare 200 m.

Husets stueplan byder velkommen med en fordelingsgang og et køkken. Boligen råder bl.a. over en stor stue samt et arbejdsværelse/børneværelse med skønt lysindfald. Dertil kommer et soveværelse og et badeværelse. I kælderen er der et velfungerende vaskerum.

Der er i marts 2021, lige op til ejers fraflyttelse, lagt helt nye gulve samt malet vægge og lofter, så huset står helt skarpt og indflytningsklart.

Udenfor findes en 300 m2 privat, flisebelagt gårdsplads med en række garager seks (6) stk. plus et værksted. Nogle af garagerne er lagt sammen indvendigt. Det er nemt at dele dem op eller lægge dem sammen - alt efter behov. I gården er der desuden et praktisk halvtag til nemt at parkere bilen tørt, eller det kan bruges til terrasse med dejlig aftensol. Foran huset er der en lille, græsbelagt forhave, som fortsætter ud i en lukket krog vest for huset. Hele grunden er indhegnet, til at holde en hund – eller andre små væsner – inde. Undergrunden er af frodig muld, så der er er rig mulighed for at anlægge en urtehave.

Erhvervsmæssigt ligger ejendommen på hjørnet af en sidevej, hvor der er igangværende byggeri med 239 lejligheder. Det er mange potentielle kunder – foruden dem som allerede færdes i området - til netop din virksomhedsidé. Centralt beliggende håndværkerforretning? Salg? Kontor? Værksted? Udlejning?

Denne ejendom rummer mulighed for at være en ideel base for lige netop dine formål. Hvad end det handler om en spændende, pladskrævende hobby, byliv og erhverv, eller måske vil du bruge beliggenheden til dit nybyggede drømmehus midt i byen. Din drøm kan udleves her.

Ejendommen står klar til meget hurtig overtagelse.


Jægergade 18, 8940 Randers SV
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
71
Grund:
783
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
1.781 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter