fbpx
Plantegning Zoom

FLOT VILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED OG SOLRIG HAVE

Del bolig

Velkommen til Jadevej 17, i Ølstykke – en dejlig villa der kan blive jeres kommende hjem. Boligen er perfekt til parret, den enlige eller familien, der ønsker sig en villa, der ikke går på kompromis med bolig eller beliggenhed.

Villaens beliggenhed er fuldstændig vidunderlig med en placering i et roligt boligkvarter, uden der er langt til hverdagens fornødenheder, eller alt det pragtfulde byliv som Ølstykke tilbyder. Boligen ligger derudover centralt med under 2 kilometer til Egedal station, hvorfra der kun er 35 minutter i toget, til man kan befinde sig i København. Ølstykke har også en fantastisk placering, i forhold til at komme både syd og nord på.

Boligen er opført i 1997, og står stadig utroligt skarpt. Facaden er velholdt og med lidt ekstra afstand til carporten og vejen, er man sikret en tilværelse i fred og fordragelighed. Den lukkede have er rummelig, og her har man fornøjelsen af en dejlig østvendt overdækket terrasse, hvor man kan udnytte solens dansende stråler fuldt ud.

Indvendigt har boligen også meget at byde på – man bliver budt indenfor med stil, i den gæstfri og rummelige entré. Køkkenets elementer er holdt i en lidt retro stil, men især de kønne lyse brune klinker på gulvet, er værd at fremhæve som en skøn detalje – rummet har desuden god plads til både at hygge sig med madlavningen og et spisebord. Stuen er et fantastisk åbent rum, den nyder et fabelagtigt lysindfald gennem de mange vinduer, hvoraf to af dem er gulvlange og leder ud til den hyggelige have. Bryggerset og toilettet har farvede klinker som ligner dem fra køkkenet, hvilket er en af de herlige detaljer, hvor man kan fornemme, at boligens design er gennemtænkt og gennemført. Badeværelset er holdt i en klassisk hvid stil, og har separat brus.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en fremvisning.


Jadevej 17, 3650 Ølstykke
Pris:
3.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
534
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1997
Ejerudgift pr. md.
2.123 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter