fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG OG RUMMELIG EJENDOM I LANDSBYEN

Del bolig

Tag med til Ishøj Søndergade 9B – en attraktiv beliggenhed i Ishøj Landsby, hvor denne komplet hyggelige og familievenlige villa står klar til nye ejere. Ja, her går bolig og beliggenhed kort sagt op i en højere enhed.

Adressen er hjemsted for en gedigen villa, der oprindeligt blev opført i 1895; men det ses tydeligt, at ejendommen løbende er istandsat, bygget til og renoveret, hvorfor I overtager 153 komplet indflytningsklare kvadratmeter, som egner sig perfekt til familier, der ønsker at bosætte sig i et af Storkøbenhavns hyggeligste områder. Ishøj Landsby er nemlig velrenommeret, og dette er bestemt ikke uden grund – landsbyen har nemlig en helt unik atmosfære over sig, og den ligger ideelt i forhold til både byliv og natur.

I møder først og fremmest den 1.139 kvadratmeter store matrikel, og den viser sig med en hyggelig have, der giver plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Her venter nemlig et stort græsareal, masser af grøn beplantning samt et stort og delvist overdækket terrasseområde, der er sydvendt, hvorfor her er sol fra morgen til aften.

Boligen fremtræder lys, hyggelig og indbydende. I stueetagen venter en entré, et bryggers og et badeværelse, og dertil kommer hele hjemmets omdrejningspunkt; nemlig køkkenet, spisestuen og dagligstuen, der alle ligger i åben forbindelse. Indretningsmulighederne i stuerne er i top, og selve køkkenet giver gode rammer om madlavningen. 1. salen byder yderligere på et gæstetoilet samt to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet – ejendommen afrundes med diverse disponible rum på grunden, der byder på gode anvendelsesmuligheder.

Som husejere i hyggelige Ishøj Landsby vil I aldrig mangle noget. Byen huser bl.a. to skoler og en daginstitution, og børnefamilien kan også glæde sig over, at her er flere udendørs legepladser samt skøn natur, der bare venter på at blive udforsket. Der er hverken langt til Waves Shoppingcenter, Ishøj Bycenter, Vallensbæk Strand, spisesteder, cafeer eller togforbindelser, og som prikken over i’et har pendleren ligeledes nem og hurtig adgang til motorvejen. Med denne adresse har I det hele lige ved hånden – hvadenten I søger byliv eller natur.
Ishøj Søndergade 9B, 2635 Ishøj
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
153
Grund:
1139
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1895
Ejerudgift pr. md.
3.965 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter