fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR TOVÆRELSES LEJLIGHED MED EN SKØN, FRI UDSIGT

Del bolig

Velkommen indenfor på Ishøj Østergade 26, 10. 3., hvor 70 veldisponerede kvadratmeter nu står klar til at danne rammen om dit næste boligkapitel.

Indendøre venter der en entré med plads til både overtøj og sko - og pæne parketgulve løber gennem hele lejligheden og skaber en strømlinet atmosfære, hvor det er nemt at forestille sig arealerne med egne tilføjelser. Fra indgangspartiet kan du mod højre tilgå soveværelset med højskabe til organisering af garderoben. Går du derimod ligefrem, møder du henholdsvis køkkenet og flisebadeværelset med kar. Køkkenet matcher resten af boligens udtryk, og der er tilmed plads til at etablere spiseplads tæt på madlavningen. Sidst men ikke mindst har du et stort stueareal, hvor der er rig mulighed for at skabe hyggelige afslapningshjørner og læse-krog. Som prikken over i’et har du en skøn, overdækket altan - og fordi du befinder dig godt oppe i højden, får du intet mindre end et fantastisk vue ud over Ishøjs hustage og den blå himmel. Andelsboligen henvender sig særligt til parret, som har ledt efter et fælles hjem, men er også oplagt til den studerende, eller personen, der ønsker, at soveværelse og stue holdes adskilt.

Ejendommen har en stor, flisebelagt terrasse til fri afbenyttelse for beboerne, og med grønne buske og borde-bænkesæt kan du nyde godt af en dejlig udendørsforlængelse, når de varme sommermåneder melder deres ankomst. Dertil er der gode parkeringsforhold på adressen, foruden cykelstativer.

Fra denne centrale placering i Ishøj har du ikke langt til hverken indkøb, bycentret, stationen eller fritidstilbud. Kystlinjen med strandpark og badefaciliteter er ligeledes indenfor rækkevidde, hvis naturoplevelsen trækker mest, og ARKEN Museum for Moderne Kunst er et yndet udflugtsmål - ikke mere end 10 minutters cykeltur fra dit nye hjem. Tag endelig kontakt, så vi kan tale nærmere omkring denne bynære andelsbolig med en udsigt, der er svær at slå.


Ishøj Østergade 26, 10. 3., 2635 Ishøj
Pris:
1.198.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1973
Købspris
1.198.000 kr.
Boligydelse pr. md.
4.436 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter