fbpx
Plantegning Zoom

FLOT, STILREN OG OVERTAGELSESKLAR ETPLANSVILLA I SKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Ingemannsgade udgør et roligt og trygt boligvænge centralt i Brønderslev – og her kan I nu komme til at starte jeres nye boligkapitel. I nummer 27 udbyder vi nemlig nu en gedigen etplansvilla, der fremstår helt stilren og indflytningsklar.


Ejendommen er opført i 1963, og den råder over et boligareal på 152 kvadratmeter. Huset har et klassisk arkitektonisk udtryk og er bygget i gedigne materialer, og samtidig ligger det på en lukket grund, der tæller 885 nemme kvadratmeter. Her venter nemlig et stort græsareal med plads til leg og aktiviteter, og dertil kommer gyngestativ med rutsjebane, en overdækket pergola og et stort terrasseområde, der vender helt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen.


Hoveddøren byder jer indenfor til en hyggelig og hjemlig bolig, der praktisk talt er helt indflytningsklar – det ses nemlig tydeligt, at der er lagt mange kræfter i moderniseringen af hjemmet. De flotte gulve og det stilrene interiør går igen fra start til slut, og det hele toppes med en veldisponeret planløsning, der egner sig til både enlige, par eller familier. Boligens absolutte omdrejningspunkt består af det store opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue glider sammen i ét med god plads til nærvær og samvær. Dertil kommer tre regulære værelser og to flotte badeværelser – og ejendommen byder ligeledes på en garage med disponibelt rum i forlængelse, der vil være perfekt for jer, der kan lide at nørkle med gør-det-selv-projekter.


Beliggenheden sikrer jer en nem og bekvem hverdag. Med denne beliggenhed har børnefamilien hverken langt til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og det samme gør sig naturligvis gældende for Brønderslevs hyggelige bymidte. Som prikken over i’et er I omgivet af den smukke, nordjyske natur, ligesom I er tæt på motorvejen og i pendlerafstand fra bl.a. lufthavnen og Aalborg.


Ingemannsgade 27, 9700 Brønderslev
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
885
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
2.472 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter