fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE OG RUMMELIG EJENDOM I IDYLLISKE OMGIVELSER!

Del bolig

Nu har I mulighed for at blive de nye ejere af denne spændende villa på intet mindre end 404 etagemeter - inklusiv en 123 m2 stor kælder med flere disponible rum, et stort vaskerum, viktualierum og et værksted, som ligger i forbindelse til garagen og giver rig plads til hobbylivet.

En ejendom som denne er skabt til den store familie, som drømmer om masser af plads til fællesskabet og hvor der samtidig er mulighed for at nyde et roligt øjeblik i egne gemakker. Fordelt over to etager får I seks reelle værelser, to badeværelser, to store stuer, et dejligt køkken med tilhørende spisestue og ikke mindst to udestuer. En planløsning som denne giver jer de store, gode leverum, som alle drømmer om. Samtidig er her værelser nok til, at alle kan få deres private afdeling - også, hvis I skulle drømme om familieforøgelse. Huset er opført med mange charmerende detaljer såsom de fine niveauskift, der skaber en behagelig rumfornemmelse i hjemmet, samt de store vinduespartier, der inviterer haven helt indenfor - alt imens brændeovnen skaber en hyggelig stemning. Her er der tale om en spændende bolig, der adskiller sig fra mængden og giver jer uendelige muligheder for indretning og anvendelse.

Også udenfor er “god plads” noget af det, der beskriver udelivet allerbedst. Huset står nemlig på en kvm 5.063 m2 stor grund, hvor børnene trygt kan boltre sig og hvor I kan nyde et solrigt afbræk i dagligdagen.

Huset er beliggende på Idrætsvej 7, en stille villavej i Harndrup, hvor naturen er i højsæde og hvor alt ånder fred og ro. Samtidig er der flere skoler og handlemuligheder i de omkringliggende byer, som sikrer jer en nem og bekvem dagligdag. Skal den landlige idyl udskiftes med byliv, så tager det heller ikke mere end 35 - 40 minutter at køre til Odense og bare 20 minutter til Middelfart. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeres nye hjem venter på Idrætsvej 7.

Idrætsvej 7, 5463 Harndrup
Pris:
1.950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
281
Grund:
5063
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.124 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter