fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! NYISTANDSAT LYST, VELHOLDT RÆKKEHUS MED SOLRIGT UDELIV OG KOMPROMISLØS PLACERING I SMØRUM

Del bolig

Med udsigt til Smørums skønne natur og med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder ligger et lyst og velholdt rækkehus. Her kan I udover placeringen nyde gode terrassemiljøer, der giver jer mulighed for at nyde solen dagen lang. Helt klart et kig værd!

De fine rækkehuse på Hyldekær blev opført i 1987, og i husene er der med store vinduer skabt en god forbindelse mellem indelivet og naturen udenfor. Foran rækkehuset kan I indrette jer med havesæt på den hyggelige terrasse, der inviterer til mange gode morgentimer i solens stråler. Hertil en rummelig garage, hvor der både er plads til bil samt opbevaring. Omme bagved venter en vestvendt terrasse hvor man har den smukkeste solnedgang året rundt, der kan samle store og små, når dagen skal fordrives tilbagelænet.

I bydes velkommen ind i bryggers, der giver god plads til at gemme sko og fodtøj af vejen. Herfra kan turen fortsætte ind i køkkenet som er fra 2018, hvor I møder tidløse, velholdte materialer og alle hårde hvidevarer. I boligen er der på moderne vis skabt en god samhørighed mellem de fælles anliggender, da I her kan glæde jer over, at køkkenet ligger i åben forbindelse til det store stuemiljø. Velkomst kan også være via entréen med indgang til stuen


I stuen kan I både indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. I rummet sørger de vestvendte vinduer for at lukke en masse sollys ind samtidig med, at I herfra kan gøre rummet endnu større ved at integrere den solrige terrasse som en del af boligen.

I stueplan er også et toilet, mens der på første venter fire gode soveværelser, hvoraf to af dem har ovenlysvinduer. Fra etagen kan I nyde en god udsigt til den omkringliggende natur, og heroppe er også et smagfuldt badeværelse.

Rækkehuset har over de seneste år gennemgået en næsten total istandsættelse i form af nye vinduer. Badeværelse og køkken samt nye gulve og afhøvlede stuegulv på det smukke ask gulv.

Loftet er udnyttet til opbevaring, hvor her både ser lys samt reoler til opbevaring, så habengut ikke fylder i dagligdagen. 

På denne adresse kan familien se frem til en rolig tilværelse med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder. Snupper I cyklen, kan I nå Smørum Centret på under fem min., og her venter indkøbsmuligheder, små butikker og madoplevelser. Er der børn på matriklen, kan de nyde nærområdets skoler og øvrige dagsinstitutioner. Det er et meget roligt og lukket område hvor naboskabet er godt og børn i alle aldre leger på tværs både lige uden for døren og på den store flotte ret nye legeplads tilhørende Hyldekær.

Busforbindelser er nemt tilgængelige 400 m. fra døren, og med kun 1,8 km. til stationen, er der kun 28 min. i tog mellem jer og hovedstaden. Skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen ved Kong Svends Høj, på Fårefolden eller ved Ørkenhøj.


Velkommen hjem!

Hyldekær 71, 2765 Smørum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
184
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter