fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT HUS I ØSTBYEN MASSER AF PLADS OG MEGET FOR PENGENE

Del bolig


Huset er beliggende i den attraktive østlige del af Holbæk, med kun få minutters gang til naturområdet fælleden, lystbådehavnen og fjordstien. Kører man mod Roskilde om morgenen er der kun få minutters kørsel til at nyde solopgangen over Munkholmbroen.

Boligen har en skøn have med ny flisebelægning med små oaser såsom nyt bålplads med smukke ølandssten og en stor terrasse med pergola og sol hele dagen. Huset er velindrettet med god pladsudnyttelse og rummer i stueplan et dejligt nyt åbent køkken med pilleovn, plads til stort spisebord og udgang til sydvestvendt terrasse. Der er to værelser og et flot nyt lækkert badeværelse med brus og gulvvarme.

Fra entreen er der adgang til et nyt veludnyttet bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og tørreplads. I den store lyse entre findes trappen til første salen. På 1. sal er der en stor og rummelig stue med udgang til en udestue samt en skøn sydvendt tagterrasse. Her kan man virkelig nyde solen. Fra soveværelset er der også udgang til tagterrassen samt adgang til pænt badeværelse med badekar og toilet.

Til huset hører også en stor carport, en garage, fint og isoleret værksted, mindre redskabsskur samt et drivhus.

Huset bliver opvarmet med en nyinstalleret varmepumpe og der er yderligere en Nilan varmepumpe til det varme vand og genveks. Holbæk en fantastisk by, hvor der hersker en helt unik og maritim stemning, der byder på en masse spændende oplevelser, et dejligt fællesskab, naturskønne sejlture samt et godt grundlag for at bygge en familievenlig og tryg hverdag op.

Velkommen til!


Hylde Alle 3, 4300 Holbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
116
Grund:
693
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter