fbpx
Plantegning Zoom

TOTALRENOVERET SOMMERHUS 300 METER FRA STRANDEN

Del bolig

Knap 300 meter fra Smidstrup Strand udbydes dette gedigne og veldisponerede fritidshus, som er totalrenoveret færdigt i 2016. Huset har knap 30 m2 disponibelt billardrum, som kan inddrages i beboelsesarealet. Boligen egner sig til familier såvel som enlige og par. Den er kort sagt velholdt og indflytningsklar. Den naturskønne, idylliske beliggenhed vil uden tvivl betage jer allerede ved første besøg.

Men lad os starte med at vende blikket mod udearealerne, som er det første, I møder. Haven tæller 1.200 kvadratmeter og er omkranset af grøn beplantning, hvilket skaber ro og privatliv, hvilket er et stort plus. Det store græsareal giver plads til leg og aktiviteter for både store og små, og som prikken over I’et er der bygget et imponerende terrassemiljø med sol fra morgen til aften. Særligt i sommermånederne fungerer kvadratmeterne herude som en forlængelse af boligen.

Indenfor sikrer de mange vinduespartier et godt lysindfald samt en let og luftig atmosfære, der understøttes af egetræsgulve og loft til kip konstruktion og hems. Indretningsmulighederne er i top. Der er brændeovn samt direkte udgang til terrasse og have, som er helt ideelt. I åben forbindelse til stuen ligger det fine og funktionelle spisekøkken, og planløsningen viser sig med to værelser, der har skabsplads samt et stort og moderne badeværelse med badekar. Som et ekstra plus råder ejendommen over et fritliggende anneks og stålskur samt disponibelt rum.

Omgivelserne byder på frodige skovarealer såvel som langstrakte marker og brede sandstrande. Huset ligger ca. 600 meter til indkøb, restaurant og 4 km til Gilleleje centrum og havnemiljø.

Vil I vide mere? Så book en fremvisning!Hybenvej 5, 3250 Gilleleje
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
77
Grund:
1200
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
1.974 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter