fbpx
Plantegning Zoom

FRITIDSGRUND I HORNSHERRED TÆT VED ISEFJORDEN

Del bolig

Naturskønne Hornsherred står klar til at byde velkommen med åbne arme – og med muligheder, muligheder, muligheder. Her slår I nemlig pjalterne sammen med en helt formidabel fritidsgrund, hvor potentialet er stort for at opføre netop det sommerhus, I altid har drømt om, og så endda i idylliske omgivelser med kort til Isefjordens blå vidder.

Adressen for fritidsgrunden hedder Hybenvænget 10, placeret i Vellerups sommerhusområde, hvor rolige veje breder sig ud som et trygt net husene imellem. Selve grunden har en rigtig god størrelse på hele 1.219 m2, der er tæt beplantet med gamle træer og et grønt bunddække, hvor I kan vælge at bibeholde noget af frodigheden for at skabe en have med sjæl og masser af hygge. Foruden have er der også plads til terrassemiljøer mod solen, da grunden vender helt rigtigt med orientering mod vest, ligesom selve huset kan tage form, som I ønsker det.

Hornsherred kiler sig ind mellem Roskilde Fjord og Isefjorden, hvor I kommer til at nyde særligt godt af sidstnævnte, hvis bred kan nås i gåafstand. Det giver jer mulighed for at udforske området til vands med kajak eller båd, mens området også er helt genialt til naturoplevelser af de særlige. Tag en tur langs Fjordstien, der løber langs den kilometerlange fjordstrækning, hvor både cykel og vandresko kan luftes! Samtidig byder området på en spændende historie spækket med seværdigheder og små gårdbutikker, så feriedagene kan nydes på behørig vis. Skal I på dagsudflugter, kan I passende tage færgen mod Orø, eller I kan søge mod bylivet i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, der alle kan nås indenfor en halv times kørsel.

Velkommen til et fantastisk ferieparadis, som I selv kan være med til at skabe!


Hybenvænget 10, 4050 Skibby
Pris:
375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1219
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
909 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter