fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSES LEJLIGHED MED GODT BADEVÆRELSE - INDFLYTNINGSKLAR

Del bolig

NEDSAT INDEN REGERINGSINDGREB

På en central adresse i Næstved ligger der en toværelses lejlighed, som nu kan blive jeres. Boligen fremtræder flot og velholdt med et moderne køkken, der er indrettet med alt, hvad I får brug for i hverdagen af hårde hvidevarer, og der er opført et godt badeværelse med en separat bruseniche.

I kan skabe et hyggeligt opholdsrum i stuen, hvor I får plads til både en spiseafdeling og et sofaarrangement, der indbyder til afslapning efter endt arbejdsdag. Da lejligheden fremstår indflytningsklar vil det være ligetil at etablere et dejligt hjem i de lyse lokaler, og værelset er placeret ud til gården, så atmosfæren er behagelig og fredfyldt. I kan forberede dagens måltider i et køkken, der er holdt i et moderne design med hvide fronter, og de hårde hvidevarer inkluderer en opvaskemaskine, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. Entreen binder alle boligens rum sammen, og det rummelige badeværelse er indrettet med en separat bruseniche, mens et vindue gør det nemt at lufte ud.

Lejligheden er placeret i en ejendom fra 1938, hvor de fælles faciliteter byder på et vaskeri og en hyggelig gård med græsplæne, sandkasse og enkelte træer, der sikrer et rart nærmiljø. Bygningen er holdt i røde mursten, og den giver et fint indtryk fra gaden, hvor der er anlagt bede med en enkel beplantning. Desuden er det muligt at parkere bilen ved ejendommen.

Med så central en beliggenhed i Næstved er der kun ti minutters gang til midtbyen, hvor I kan gå på opdagelse i et væld af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud. Her finder I også de nærmeste supermarkeder, så det vil være ligetil at gøre dagligdagens indkøb. Herlufsholmskoven er et oplagt udflugtsmål, når I ønsker fredelige og grønne omgivelser, mens Næstveds havnemiljø også kan danne kulissen for en god gå- eller løbetur. Det vil være nemt at benytte den offentlige transport med et busstoppested inden for 60 meter af ejendommen, ligesom byens togstation heller ikke er langt væk.

En god lejlighed, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning.


Hvedevænget 11A, st. tv., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter