fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN MODERNISERET VILLA MED GOD UGENERET HAVE

Del bolig

Denne imponerende villa troner op foran jer, som I kører ind på den tilhørende indkørsel og parkerer bilen. Holdt i lyse nuancer fremtræder huset nydeligt og allerede her, kan I fornemme, at der er masser af plads.

Fordelt på boligens 235 kvadratmeter finder I adskillige luksuriøse detaljer som walk-in skabe i tre af hjemmets fire værelser, hjørnejacuzzi på det ene badeværelse og et stort træningsrum med plads til både træningsudstyr til voksne og legetøj til børnene. Denne gode plads gør sig gældende i hvert et hjørne af hjemmet, især hvis I vender blikket mod køkkenalrummet, hvor der er god plads til hyggeligt samvær omkring aftensmaden eller afslapning i sofaen. Det tidsløse køkken er opført i hvide elementer, og det er tydeligt at se, at simplicitet og funktionalitet har været fokuspunkter - og som en lidt mere charmerende detalje, der fortæller noget om boligens oprindelige form fra opførelsen i 1955, er der hvælvinger, der opdeler køkkenet en smule fra resten af stuen. Udover alle disse store rum føles resten af hjemmet også særligt rummeligt - både på grund af den store entré og rummelige repos, men også grundet det veludnyttede bryggers og værksted - her er der masser af plads til vasketøj eller hobbies, og igen markeres boligen som utroligt familievenlig.

Fra både bryggers og spisestue er der tilgang til grundens store, flisebelagte terrasse, hvor der er udsyn ud til resten af haven. Denne lækre detalje er med til at samle det helhedsbillede af huset, der hidtil er skabt - nemlig det, at intet skal mangle. I denne have er der da også potentiale for at gøre rum for legepladser, trampolin, køkkenhave og afslapning - til at skabe et dejligt frirum for familien.

Bevæger I jer en smule ud i området, finder I Brædstrup, hvor alt man kunne ønske sig af indkøbsmuligheder, apotek, bibliotek og svømmehal er. I denne hyggelige by ligger også Brædstrup Skole samt daginstitutioner og idrætshal - alt skaber altså en fin ramme om familielivet. Muligheder for udflugter er her også mange af, da skønne Silkeborg er et besøg værd, samt alle de naturoplevelser her er at finde. Disse indebærer eksempelvis Stigsholm Sø, Rodvigsballe Skov og Ring Skov som alle akkommoderer familiens behov for adspredelse og kvalitetstid.

Velkommen hjem!


Hovedskovvej 11, 8740 Brædstrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
235
Grund:
1243
Værelser:
8
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1955
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter