fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MEGET SPÆNDENDE LEJLIGHED I TO PLAN MED SKØN HAVEGRUND

Del bolig

Så udbydes denne yderst charmerende og unikke lejlighed i idylliske Hvalsø med 137 velplacerede kvadratmeter i to plan, med fantastiske muligheder for familien der ønsker det bedste af både kultur og natur.

Lad boligeventyret begynde straks I træder indenfor i den lyse fordelingsgang med brændeovn og trappe til overetagen. Lejlighedens nederste niveau byder yderligere på et flot og inspirerende køkken, samt et rummeligt badeværelse og tre store værelser, hvoraf det ene værelse har egen altan.

Lejlighedens øverste niveau tilbyder et værelse samt en stor opholdsstue med fritlæggende bjælker og gode anvendelsesmuligheder.

Samtlige kvadratmeter har det tilfælles, at det fortryllende lysindfald, der strømmer ind fra samtlige vinkler, skaber en enestående rumfornemmelse. Ejendommen blev opført i 1930, og denne villalejlighed er en bolig, der udbydes særdeles sjældent. Hjemmet er super attraktivt for familien eller parret, da I får en masse skønne kvadratmeter, og ovenikøbet en kælder til deling med de to andre lejligheder, dog har lejligheden her et pænt stort kælderrum selv.

Udvendigt får I glæde af den skønne parklignende have med diverse hygge- og solkroge, legehuse, drivhus og masser af frugttræer. Haven og den tilhørende store garage deles med de to andre lejligheder.

Med jeres nye adresse flytter I til Hvalsø, og byen tilbyder alt, hvad I måtte få brug for. Der er kort afstand til indkøb og Søtorvet, hvor der tilbydes flere shoppingmuligheder og cafeer, og desuden rummer byen både skole, daginstitutioner, biograf,

sportshal og togstation med flere afgange i timen mod København. Som prikken over i´et bliver byen bare dét bedre med sine naturskønne områder, der veksler mellem grønne parker og diverse søer - nyd naturen og lad de mentale batterier op.

Har denne lejlighed vakt jeres interesse, så kontakt os i dag for en fremvisning!Hovedgaden 29A, 1., 4330 Hvalsø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
137
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter