fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET VILLA I AGERSKOV

Del bolig

Hjertelig velkommen til Hovedgaden 20, og et endnu større velkommen til Agerskov, en hyggelig, sønderjysk by, man sjældent fraflytter, når man først har bosat sig. På adressen står en nydelig villa klar til overtagelse, og her kan singlen, seniorerne, børnefamilien eller parret nemt finde sig til rette.

Vi befinder os på Agerskovs hovedgade, og derfor er I naturligvis tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder. Der er ikke mere end et stenkast til nærmeste dagligvarebutik samt take-away og Agerskov Skole. Derudover er der idrætshal, boldbaner, børnehave samt busstoppested lige i nærheden.

Midt i alle herlighederne mødes I af en velholdt murstensejendom, der danner rammerne om en masse veldisponerede rum. Hjemmets to soveværelser er beliggende på førstesalen, og alle opholdsarealerne er i stueetagen. Her får I et nydeligt køkken, værksted, bryggers samt to rummelige opholdsstuer. Bedst af alt er dog underetagens badeværelse, der både har bruseniche samt et stort badekar – det oplagte spot at nyde tilværelsen efter en lang arbejdsdag. Huset har også et gæstetoilet på førstesalen, der ligger i forlængelse af det ene soveværelse.

Boligens rumfordeling er super fleksibel, f.eks. kan den ene stue anvendes som soveværelse, kontor eller noget helt tredje – det er op til jer. Derudover vil hjemmet nyde godt af en modernisering og optimering, og i den forbindelse kan I helt selv bestemme, hvordan jeres fremtidige bolig skal se ud.

Hvis jeres nye boligkapitel skal finde sted i Agerskov, så er Hovedgaden 20 et stensikkert bud. Vi står i hvert fald klar til at fremvise jer huset og området, så kig endelig forbi!


Hovedgaden 20, 6534 Agerskov
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
160
Grund:
528
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
1.256 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter