fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED FLEKSIBEL PLANLØSNING OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Hjertelig velkommen til Hovedgaden 16 i Humble, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne mulighedsrige villa, der rejser sig i to plan og tilbyder en attraktiv planløsning med mange muligheder. Villaen er opført i 1915, hvorfor boligen emmer af klassisk arkitektur og datidens charmerende detaljer.

Når I ankommer til matriklen, kan I parkere bilen i garagen, og herfra er det muligt at træde direkte ind i den kæmpemæssige opholdsstue, der viser sig med et rektangulært disponibelt rum samt direkte udgang til den østvendte terrasse, hvor kaffen kan nydes i morgensolens skær. Parallelt med garagen venter et køkken, og videre fås et kontor og værelse.

Fra opholdsstue tilgås samtidig en god fordelingsgang, hvor der findes endnu et køkken, der ligger i åben forbindelse af et alrum med god spisebordsplads. Videre findes både et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter, et badeværelse med separat brus og en rummelig entré med trappe til kælderen på 6 kvadratmeter og førstesalen, og slutteligt findes den skønne spisestue med pejs.

Hjemmets resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen og breder sig ud på en repos, et badeværelse med karbad samt fire gode værelser, hvoraf det ene viser sig med en skræddersyet skabsløsning, fletparket og et dørparti, hvor I kan åbne for fuglekvidder. Med denne spændende planløsning kan I indrette med separat teenager- og forældreafdeling, og hjemmet er særligt interessant for førstegangskøberne eller børnefamilien, da I får god plads og mulighed for at skabe jeres drømmehjem.

Beliggenheden er super skøn med en placering i en særdeles børnevenlig by med et aktivt lokalmiljø, og byen byder både på en Dagli’Brugs, Humblehallen samt skole og daginstitutioner. I får Ikke langt til diverse fornøjelser, da der er under 20 minutters kørsel til Dovns Klint, Langelandsfort og kort afstand til diverse badestrande. Derudover er det slut med at jagte naturen, da I finder den et stenkast fra adressen i alle retninger.

Velkommen hjem!


Hovedgaden 16, 5932 Humble
Pris:
1.270.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
234
Grund:
1092
Værelser:
9
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1915
Ejerudgift pr. md.
1.642 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter