fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Stort, lyst velindrettet sommerhus med spa, sauna og brændeovn.

Del bolig

I kan uden problemer invitere hele familien eller en flok gode venner med på ferie i Bork Havn. Dette store sommerhus kan nemlig rumme op til 11 feriegæster, og så er det endda udstyret med lækre detaljer som spa, sauna og brændeovn.

Indretning

Lyst, velindrettet og indbydende – sådan kan man helt kort beskrive sommerhuset, der er bygget i 1993 og sidenhen pænt vedligeholdt. Inden døre kan I brede jer på 100 m2, fordelt på fire gode værelser med skabe og dertil kommer en charmerende hems, der fungerer som fristed til børnene i løbet af dagen eller som ekstra sengepladser, udover de fire soveværelsers dobbeltsenge. I den åbne køkkenafdeling kan I kræse om maden, inden lækkerierne serveres ved spisebordet eller ude på terrassen. Og skal der slappes fuldstændigt af, kan det anbefales at tage et varmt spabad og gå i sauna. Såvel spabad som sauna og bruseniche finder I på badeværelset, der for øvrigt suppleres af et gæstetoilet. Begge er med hvide tidløse klinker og gulvvarme. Her er hurtigt fibernet, så huset kan sagtens bruges til digitale hjemmearbejdsdage. Der er installeret en Panasonic varmepumpe der sørger for behageligt indeklima overalt i huset både sommer og vinter, samt nøglefri kodelås til døren. Skal både store og små samles, kan hyggestunderne foregå i stuen, der er et stort, højloftet rum med en rar atmosfære takket være brændeovnen, det pæne møblement og de store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Et rum man helt automatisk får lyst til at opholde sig i og som man ikke lige finder magen til i mange andre fritidshuse.

Udendørs

Kvadratmeterne er også godt udnyttede ude i det fri, hvor I kan nyde det gode vejr i den dejlige lukkede have. Til de yngste er der sandkasse og gyngestativ, og på græsplænen kan hele familien spille Kongespil. Har I mere lyst til at slappe af i en havestol, er træterrassen, der omfavner huset på tre sider, mod syd, øst og vest, perfekt til formålet – og den er endda overdækket mod øst og vest, så I er sikre på I kan spise udendørs eller tage en kop kaffe i morgensolen og I kan frit vælge mellem sol og skygge, når I sætter jer til rette. Ved siden af huset ligger en nybeklædt carport og redskabsrum med god plads til cykler og surfgrej. Der er fine parkeringsmuligheder foran huset, samt på tilstødende fællesareal.

Beliggenhed

Fritidshuset er beliggende i et af de mest attraktive områder ved Bork havn. Horsfold er en nyasfalteret og lukket, stille vej med begrænset trafik, så det er et rart sted at holde ferie for både børn og voksne. I sommerhuskvarteret er de rolige veje desuden forbundet af et godt stisystem, og derfor kan I hurtigt smutte hen på den nærmeste legeplads 100 m fra huset, hvor I kan spille fodbold eller rundbold, eller gå videre ned til Ringkøbing Fjord og nyde solnedgangen og den skønne surfstrand. I Bork Havn er der desuden en børnevenlig badestrand, og som bynavnet antyder også en hyggelig lystbådehavn, hvor I kan nyde fjordudsigten med en is i hånden, eller overveje, om I vil slå jer ned på en af byens caféer og spisesteder eller købe ind til frokost i det meget velassorterede supermarked, der kun ligger 800 m fra hoveddøren. Få hundrede meter fra huset ligger Bork Legeland, hvor både børn og voksne kan udfordre hinanden i mange discipliner indendøre. Er det Vesterhavets rullende bølger og vidtstrakte sandstrande, der trækker, bor I mindre end ti kilometer fra den smukke Nymindegab Strand.


Horsfold 84, 6893 Hemmet
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
100
Grund:
704
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1993
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter