fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT BOLIG TÆT PÅ KØGE NORD STATION

Del bolig

Moderniseret gårdhavehus på lukket vænge

Glæd jer, for her på Horsevej 21 bliver I præsenteret for et lyst, lækkert og tydeligt moderniseret gårdhavehus, som kan prale af nogle skønne uderum og en familievenlig adresse i Køge-bydelen, Ølby. Det er en skøn boligpakke, der vil tiltrække både børnefamilier og unge førstegangskøbere, som drømmer om hus, egen have og plads til fremtidsplanerne.

Ølby ligger få minutters kørsel fra centrum af Køge, så I har ikke lang vej til bylivet, men det meste finder I også hjemme i Ølby, hvor I bor med gåafstand til både daginstitutioner, fritidsaktiviteter, nærmeste skole og Ølbys egen S-togsstation. Sidstnævnte ligger desuden i forlængelse af centeret, hvor et fint butiksudvalg gør det nemt at klare de daglige indkøb. Som et ekstra plus for en eventuel pendler befinder I jer også tæt på den nyere Køge Nord Station - et trafikalt knudepunkt, hvor motorvej, S-tog og højhastighedstog møder hinanden.

Adressen passer altså perfekt til jer med børn, og huset ligger tilmed i de trygge rammer af et lukket vænge, hvor de mindste kan mødes og spille bold med legekammeraterne. Bebyggelsen bestående af gårdhavehuse er opført i 1968, og hjemme i nr. 21 er det tydeligt, at der siden da er lagt kræfter i vedligeholdelsen. I bliver først budt velkommen af en fin indkørsel med tilhørende carport, og et hegn sørger for privatliv i forhaven, hvor I kan indrette jer med en hyggelig morgenterrasse til dagens første kop kaffe.

Indendøre folder boligen sig ud med 111 kvadratmeter fordelt på ét plan, og pladsen er udnyttet til fulde, så kvadratmeterne føles som mere. I får eksempelvis et praktisk bryggers, tre gode værelser samt hele to badeværelser, og der er indrettet en oplagt forældreafdeling, hvor soveværelset kan prale af både et lækkert walk-through-closet og sit eget badeværelse. På jeres vej gennem huset står det klart, at der er investeret tid og penge i de moderne istandsættelser, hvilket har efterladt jer et tidssvarende og indflytningsklart hjem.

De moderne bidrag ses især på de to pæne badeværelser og i køkkenet, som er stilrent med hvide, grebsfrie elementer, der står i kontrast til både bordpladen og gulvet. Køkkenet ligger desuden i direkte forbindelse til stuen, så I får det store, åbne opholdsmiljø, de fleste drømmer om, og der er god plads til familielivet. Endnu mere plads kommer i form af en flot udestue, hvor I kan rykke ét skridt tættere på udelivet i de tidlige forårsmåneder. Når sommeren så endelig melder sin ankomst, vil den brede skydedør åbne op til den sydvestvendte gårdhave, hvor I kan være helt jer selv, når I nyder solen - og senere kan I rykke i læ for duggen under den overdækkede del af terrassen.

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Horsevej 21.


Horsevej 21, 4600 Køge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
111
Grund:
285
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter