fbpx
Plantegning Zoom

Stor villa omringet af skøn natur

Del bolig

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt – denne idylliske villa uden sidestykke kan indfri alle jeres boligdrømme på eventyrlig vis. Den kan endda anvendes som fritidshus / flexbolig!

Boligen er opført i 1777, og man kan virkelig fornemme den fantastiske charme og sjæl, som er bevaret – men bygning står skarpt, med de hvide vægge og det fremragende bindingsværk, så man kan få fornemmelsen af, at befinde sig i en Morten Korch fortælling. Der medfølger selvfølgelig en stor have til boligen – og foran huset ligger en formidable sydvendt terrasse, hvoraf en af dem er overdækket.

Indvendigt har boligen også en masse geniale detaljer. Køkkenet er lavet som køkkenalrum, men føles dog lidt adskilt, da der er flotte bjælker mellem de to rum. Køkkenet er holdt i en flot hvid i et tidløst design – en detalje der især er værd at fremhæve, er den fantastiske halve skillevæg i køkkenet, der er lavet i New-yorker stil, og giver boligen en råt spil. Stuen er rummelig, og har godt lysindfald og inkluderer brændeovn. Badeværelset er ligeledes stilrent, og har separat brus. På 1. salen ligger de to værelser, og de er begge lyse – det ene har den luksuriøse detalje, at der er walk-in-closet. Til boligen er desuden to bygninger med mange disponible rum, plus gildesal og garage.

Villaen har beliggenhed i et naturskønt område, og i et lille lokalsamfund hvor man kender sin nabo. Boligen ligger tæt på idrætsforening – hverdagen er dog generelt ikke svær at få til at kører, da der er ikke mere end 4 kilometer til supermarked og skole. Derudover ligger boligen også tæt på byen, med kun 10 minutter til Nykøbing Falster. Men det grønne og fredelige område er beliggenhedens absolutte største plus. Så er man dus med himlens fugle, og skovens grønne træer – så har I fundet den perfekte bolig lige her.


Horsefaldet 2, 4800 Nykøbing F
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
4797
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1777
Ejerudgift pr. md.
1.644 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter