fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GENNEMFØRT STIL - MODERNISERET VILLA TIL FAMILIEN PÅ FEM

Del bolig

GENNEMFØRT STIL - MODERNISERET VILLA TIL FAMILIEN PÅ FEM

Et komplet familiehjem folder sig ud på Holtskær 1 - et hjem, der er lige til at rykke ind i, hvis I elsker den minimalistiske æstetik og søger rene linjer til at danne ramme omkring hverdagen.

Det gule murstenshus har med et opførelsesår i 1875 et par år på bagen, men det er ikke noget, der skæmmer hverdagen, faktisk tværtimod. De to etager rummer i alt 120 delvist moderniserede kvadratmeter fordelt over to etager. Stueplan byder sig med stue og køkken i åben forbindelse samt entré, bryggers og badeværelse, mens der i overetagen via en repos er adgang til de fire værelser og et gæstetoilet.

Den gennemførte indretning fylder jer med en overbevisende følelse af hverdagsluksus - især køkkenet bærer tydeligt præg af sans for finesserne. De eksklusivt udseende mørke fronter gemmer på jeres service, mens alt i hårde hvidevarer inklusiv amerikanerkøleskab gør det lidt ekstra at tilberede madpakker her. Væggene i køkkenet er beklædt med sorte metrofliser, der taler lige ind i den elegante stil, og rummet står i stærk kontrast til det lyse stuemiljø, der folder sig ud i åben forbindelse. Her er store vinduespartier nøglen til lyset, mens brændeovnen skaber en naturlig opdeling mellem spiseafdeling og sofahjørne.

Indretningens røde tråd spindes videre på badeværelset og i bryggerset, der igen males med en farvepalette af sorte, hvide og grå toner. Overetagens værelser gør det muligt, at I som en familie på fem kan finde jer mageligt til rette, mens gæstetoilettet sætter et praktisk punktum for indretningen.

Ejendommen består naturligvis ikke udelukkende af selve hovedhuset. Der hører både garage og flere udhuse samt en grund på i alt 2.581 m2 i et kuperet terræn, hvor I snildt vil kunne indrette prydhaver og terrasseområder for den ultimative livsnydelse i solskinnet.

Adressen ligger som en del af den lille landsby Ginnerup på Djursland, der ligger ca. 10 km fra Grenå og med skole, børnehave og indkøb beliggende i Ørum 6 km fra hoveddøren. Udover den fantastiske natur, der spænder over hele halvøen med bl.a. Nationalparken Mols Bjerge, flere dyreparker og et utal af børnevenlige badestrande, er der faktisk kun tre kvarters kørsel til centrum af Aarhus, så selv pendlere vil kunne nå hjem i tide til aftensmad.

Hvad siger I så?
Holtskær 1, 8500 Grenaa
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
2581
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1875
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter