fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DYBT CHARMERENDE STRÅTÆKT SOMMERHUS I SØNDERVIGS KLITTER FÅ MINUTTERS GANG FRA VESTERHAVET

Del bolig

I Søndervigs klitter titter fritidshusene frem i hedelandskabet, men Holdvej 50 er nu noget helt særligt: det velfriserede stråtag ligefrem stråler i disse naturskønne omgivelser, og omme bag de røde murstensfacader og hvide vinduesrammer kan der næsten ikke andet end at gemme sig et sjælfuldt sommerhus fuldt af karakter, som endda kan holde sin 100 års fødselsdag næste år.

De høje græsser dækker det kuperede terræn og omfavner huset, som ligger som en organisk del af naturen. Små terrasseområder breder sig ud, hvor den heldige sommerhusejer kan slå sig ned og nyde brisen, der strømmer ind fra Vesterhavet, mens solen er på langfart over himlen. Selvom grunden måske ikke er den mest ideelle, når resten af familien skal udfordres i vikingespil, har den virkelig sin berettigelse med beliggenheden i klitterne, som er noget af det mest eftertragtede, man overhovedet kan komme i nærheden af - og når der samtidig ikke er mere end et par hundrede meter til bølgen blå og den lange sandbanke, der strækker sig langs vestkysten, er der uanede muligheder for at nyde sommeren i fulde drag.

Selve huset gemmer på 59 m2, og selvom det måske ikke lyder af meget, er der gjort plads til hele tre værelser, stue, køkken, bryggers og badeværelse. Ligesom huset udefra oser af personlighed, følger det indre trofast trop. Den klassiske indretning er indbegrebet af klassisk sommerhuscharme, hvor listelofter, trægulve, farvestrålende detaljer og hvide flader samlet i et samsurium af charme. Selvom det ikke er det mest moderne hus (det er bl.a. køkkenet et fint eksempel på), er helheden enormt karismatisk og fungerer som en fleksibel sommerresidens, hvor hyggen er i højsædet.

Søndervig er især værd at se nærmere på for kommende sommerhusejere på grund af, selvfølgelig, Vesterhavet. Vi har før været omkring, hvor dejligt det er at have havets brusen i gåafstand fra hoveddøren, så man morgen, middag, aften og nat kan tage sig en dukkert. Samtidig er Søndervig udstyret med butikker, bowlingcenter og badeland, hvor regnfulde gråvejrsdage kan tilbringes, mens godt vejr er perfekt til en travetur i området.

Pak kufferter, sommerhatte og solbriller og styr mod Holdvej 50 - her er virkelig dømt sommerhuslykke!


Holdvej 50, 6950 Ringkøbing
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
59
Grund:
3262
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter