fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE MURSTENSVILLA I HYGGELIGT LOKALSAMFUND

Del bolig


Vi har nu glæden af at byde jer velkommen indenfor i denne nydelige toplansvilla, der giver masser af plads til børnefamilien, der gerne vil bo i landlig idyl med et grønt areal og hyggelig terrasse. I får 83 kvadratmeter, der giver masser af indretningsmuligheder lige efter jeres ønsker og behov.

I stueetagen udgør det store køkkenalrum det primære leverum, hvor I får spær og køkkenelementer langs den ene væg, der giver åbenhed og masser af plads til at samles om de hyggelige stunder. Resten af rummet prydes af et dejligt lysindfald og giver masser af plads til både spiseafdeling og afslapningskrog.

Den resterende plads i stueetagen udgøres af et stort opbevaringsrum, hvori der er et pillefyr som med et varmeflytnings anlæg sørger for varme i hele huset og et badeværelse, hvor det mørke flisegulv og håndvasken står i fin harmoni, samtidig med at elementerne kontrasterer med hjemmets ellers lyse og lette udtryk. Derudover er der godt med opbevaring og separat bruseniche.

Den karakteristiske trappe leder jer op til førstesalen, hvor I får to gode, rummelige værelser, der begge kan indrettes lige efter jeres ønsker, og det ene opgraderes endda med flotte fritlagte hanebåndsspær. Udenfor er der anlagt fliseterrasse samt et grønt areal, hvor der er masser af udfoldelsesmuligheder. Afslutningsvis er der et skur til opbevaring.

Med en beliggenhed lidt uden for Dianalunds centrum er I sikret marker så langt øjet rækker og masser af muligheder for at få en rar hverdag. SuperBrugsen er placeret godt 2 kilometer væk, og I får også både bageri og Dianalund Centret, der udmærker sig som Vestsjællands næststørste shoppingcenter med masser af detailhandel. Hvis I gerne vil have sved på panden, så finder I fodbold, badminton, håndbold, petanque og mere i Holberghallen, og hvis omgivelserne skal være grønne, så lægger Tersløse Bøgeskov op til gode gåture. I er beliggende centralt på Vestsjælland, hvilket giver jer gode muligheder for at komme mod både Kalundborg, Slagelse og Ringsted!

Vel mødt!
Holbergsvej 96, 4293 Dianalund
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
83
Grund:
464
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
1.274 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter