fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DRØMMEBOLIG

Del bolig

ENESTÅENDE VILLA MED IMPONERENDE DETALJERIGDOM

I kan nu overtage nøglerne til en flot og præsentabel ejendom i klassisk murermester-stil – boligens 136 kvadratmeter egner sig perfekt til familier, der drømmer om et indflytningsklart hjem tæt på alle hverdagens fornødenheder. Det her er uden tvivl en bolig, som fortjener at blive oplevet med egne øjne!

Villaen har prydet adressen siden 1937, og den ligger lige i starten af Holbækvej i den roligere ende. Huset er omkranset af en lukket matrikel, som tæller 922 kvadratmeter, og her er I sikret et dejligt udeliv med et stort græsareal såvel som solrige hyggekroge. Dertil kommer naturligvis indkørsel med gode parkeringsforhold og det hyggeligste orangeri, der forlænger udesæsonen med en måned eller to i hver ende. Lyder det ikke skønt?

I præsenteres for et veldisponeret hjem, der samtidig står flot. Stilen er nemlig moderne og minimalistisk, og det ses tydeligt, at der løbende er lagt mange kræfter i modernisering og vedligeholdelse. Stueetagen rummer først og fremmest en hall-lignende entré, og der er videre adgang til det vinkelformede opholdsrum, der fungerer som hele hjemmets omdrejningspunkt. Her er der masser af plads til både sofa- og spiseafdeling, og i åben forbindelse venter køkkenet, der er opført i eksklusivt look med rene overflader, integrerede hårde hvidevarer og en stor køkkenø, der giver ekstra meget bord- og skabsplads.

Etagen rummer også et værelse med gode anvendelsesmuligheder, et bryggers og et flot gæstetoilet, mens 1. salen huser yderligere tre værelser og et tidløst flisebadeværelse. Afslutningsvis byder et lille disponibelt rum sig til i kælderetagen. Gennemgående for boligen er den stemningsfyldte indretning, der tilgodeser både moderne funktionalitet og husets charmerende, originale detaljer. Kort sagt: her venter en boligoplevelse i særklasse.

Benløse udgør et hyggeligt nabolag, som egner sig perfekt til familier. I en radius af 1000 meter har I både legepladser, sportsfaciliteter og grønne områder ligeledes er skolen tæt på. I kan ligeledes køre til outlet centret på 2 minutter samt midten af Ringsted på 3 minutter, mens motorvejen kan nås på endnu kortere tid, hvilket må siges at være perfekt for pendleren.


Holbækvej 31, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
922
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter