fbpx
Plantegning Zoom

STILRENT RÆKKEHUS MED DEJLIG HAVE OG TERRASSE SAMT BRUGBAR KÆLDER - GOD BELIGGENHED!

Del bolig

På Hørmarken 10 udbyder vi nu et komplet indflytningsklart rækkehus, der samlet set råder over 128 kvadratmeter – 64 kvadratmeter bolig samt en fin og brugbar kælder på yderligere 64 kvadratmeter. Som prikken over i’et bosætter I jer i et roligt og trygt nabolag, der er som skræddersyet til familier.

Rækkehuset er opført i 1942, og det er opført i gedigne materialer og med et klassisk arkitektonisk udtryk. Foruden de mange, brugbare kvadratmeter indendørs får I også glæde af en flisebelagt forhave såvel som en virkelig hyggelig baghave, der er vendt perfekt mod syd, hvorfor den bades i sol det meste af dagen. Her er der plads til leg og aktiviteter på græsarealet, mens den hævede og delvist overdækkede terrasse. 

Stueetagen ligger et stykke hævet fra gadeniveau, og dette sikrer en høj kælderetage med mange vinduer. Hoveddøren byder først og fremmest indenfor i en veludnyttet entré med skabsplads, og i åben forbindelse venter den sydvendte stue, hvor lysindfaldet er helt eminent. Indretningsmulighederne er selvfølgelig også i top, og der er ligeledes afsæt til køkkenet, der er opført i hvide, grebsfrie elementer med alt i hårde hvidevarer. Etagen byder på et godt soveværelse samt et stilrent badeværelse, og det hele afrundes med kælderen, der står så flot som i boligstandard. Hernede venter yderligere tre rum, et vaskerum og et flot toilet.

I roligt villakvarter på grænsen mellem Bagsværd og Søborg og nær Lyngby ligger huset godt på lukket vej i et populært område med masser af børnefamilier. Fantastiske muligheder for hele familien i en af landets bedste børnekommune. Tæt på flere folkeskoler (derudover ligger bl.a. Gladsaxe Skole og Kvikmarkens Privatskole få min. fra huset) og børneinstitutioner, sportsfaciliteter og lokale indkøbs- og transportmuligheder ved Buddinge Station. Endvidere ligger den lokale Netto og Rema tæt på ejendommen, men hvis den store shopping tur skal planlægges ligger Lyngby Storcenter, og resten af Lyngbys mange faciliteter kun 5-10 min. væk i bil. Derudover har du de større lokale indkøbsmuligheder i Bagsværd og ved Buddinge Centret. En storartet mulighed for en fremtidssikret investering for hele familien.

Hørmarken 10, 2880 Bagsværd
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
64
Grund:
360
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
3.159 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter