fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED ROLIG BELIGGENHED

Del bolig

Finansiering: Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Jeres nye boligkapitel kan nu starte på Hørløkkevej 25 i Skrydstrup kun 2,5 kilometer vest for Vojens. Her venter nemlig en god og veldisponeret etplansvilla, som står klar til at opfylde alle jeres behov – uanset om I er parret på udkig efter et godt førstegangskøb, den veletablerede børnefamilie eller seniorerne, der søger et hjem i ét plan.

Villaen er opført i 1959, og det ses tydeligt, at den løbende er istandsat og vedligeholdt; således præsenteres I for en helt indflytningsklar bolig, der fremtræder moderne, lys og familievenlig. De 168 kvadratmeter fordeler sig nemlig over en god og veludnyttet rumdeling, hvor der er plads til hygge og samvær såvel som privatliv. Dertil kommer naturligvis den dejlige, solrige have, der breder sig ud hele vejen omkring huset med et stort græsareal, gyngestativ og solrige terrasser. Som prikken over i’et venter en rummelig garage på 60 kvadratmeter, der byder på gode anvendelsesmuligheder.

I boligens centrum breder et stort og hyggeligt leverum sig ud, og her glider køkkenet, spisestuen og stuen på hyggeligste vis sammen. Køkkenet er opført i finde, hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og her er ligeledes masser af bord- og skabsplads, ligesom den praktiske køkkenø er bygget med mulighed for barpladser. Resten af rummet kan indrettes lige præcis, som I ønsker – og der er selvfølgelig direkte udgang til terrassen og haven. Planløsningen viser sig med en forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse, mens børneafdelingen består af to værelser og endnu et badeværelse. Afslutningsvis råder villaen over et stort og praktisk bryggers, der må siges at være guld værd.

Skrydstrup udgør et hyggeligt og roligt nabolag, hvor naboer hurtigt forvandles til venner, og hvor familiens yngste medlemmer trygt kan færdes på egen hånd. Med kun 2,5 kilometer ind til Vojens, er I sikret en nem og bekvem hverdag, og som prikken over i’et kan I køre til motorvejen på mindre end 10 minutter, hvilket er ideelt for pendleren.


Hørløkkevej 25, 6500 Vojens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
707
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter