fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG 1-PLANS VILLA MED EN SKØN PLACERING

Del bolig

Dette pragtfulde parcelhus kan nu blive jeres nye bolig. Det er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig et solidt hjem, med rigtig god plads, en flot have og en god beliggenhed i rolige og børnevenlige omgivelser.

Huset fremstår fantastisk velholdt med en unik charme og spændende detaljer, og er opført i de bedste materialer. Det udvendige byder på en nymalet lys facade, samt en stor ugeneret og nem have, med god plads til både ophold eller leg. Haven har rene linjer mellem det grønne og den store syd- vestvendte terrasse, som er delvist overdækket. Boligen byder desuden på en integreret carport, med et godt og anvendeligt redskabsrum, samt et lille isoleret udhus/legehus.

Boligen består af 150 veludnyttede kvadratmetre, fordelt på et plan, hvor man bydes velkommen i et stort køkken/alrum, med store lyse klinker i åben forbindelse med stuen. Køkkenet består af elegante sorte skabselementer fra Vordingborg Køkken, med alt i hårde hvidevarer, der matcher de sorte skydedørslåger flere steder i boligen. Fra køkkenet er der hele 2 udgange til den store terrasse. Stuen har et skønt lysindfald med udsigt til haven, og har netop fået monteret nyt Pergo trægulv. Derudover er der 2 store værelser med hver 5 m2 brugbar hems/loft, et stort kontor, og et soveværelse med walk-in- closet, der også har en udgang til terrassen. Det store badeværelse er udstyret med spa-/dampkabine, flotte skabselementer og håndklædetørrer. Der er gulvvarme i samtlige rum, der opvarmes med naturgas. Huset har et fornuftigt varmeregnskab, og et rigtig flot energimærke.

Beliggenheden er helt i top, med kort afstand til institutioner, skole og idrætsforeninger, og lige udenfor døren, afgår der skolebus til den lokale privatskole i Bøgballe. Øster Snede er en hyggelig og velfungerende landsby, der ligger indenfor få kilometer til Løsning og Hedensted med alt i indkøbsmuligheder, og med kun 3 min. til motorvejsafkørslen, er man i Vejle eller Horsens på under 20 min.


Højmarken 1, 8723 Løsning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
927
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter