fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! En familievenlig udsigtsvilla i pendlerafstand til Aarhus

Del bolig

En familievenlig udsigtsvilla i pendlerafstand til Aarhus

Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer i pendlervenlig afstand til Aarhus? Eller hører I måske til førstegangskøberne, der drømmer om hus, have og rigelig plads til fremtiden? Uanset hvem I er, så skal I se nærmere på den dejlige udsigtsvilla i satellitbyen, Harlev, for det kunne meget vel blive enden på boligjagten.

Mavefornemmelsen er helt rigtig, når I drejer ned ad det lukkede vænge, og I skal ned for enden, før I finder jeres nye hjem, som ligger her i ugenerede rammer. Det er nemt at forestille sig, at det hver dag fremover bliver den gule 60’er-villa, der byder jer velkommen hjem og sætter kulissen for jeres fremtidige familieliv. Huset placerer sig højt i landskabet, så både inde og ude kan I læne jer tilbage til den mest fantastiske udsigt, som strækker sig over nabohusenes tage til de åbne marker og skovområderne i horisonten. Her kommer I altså til at bo helt tæt på naturen, og samtidig kommer I nemt til Aarhus, for bussen afgår tre gange i timen, der er natbus i weekenden, og I har kort afstand til E45 - ligeledes til Herningmotorvejen. I det daglige står Harlev til rådighed med alt fra skole til indkøb og fritidsaktiviteter i form af tennis, badminton og golf, og der er også svømmehal og idrætsanlæg.

På Højlundvej vil I straks falde for udsigten, men I vil også begejstres, når I vender blikket mod boligen. 60’er-villaen er vedligeholdt og løbende opdateret, så I får et pænt og nydeligt hjem med en dejlig atmosfære, og det bliver et sjovt projekt, når I inden længe skal pakke flyttekasserne ud og gøre hjemmet til jeres eget.

164 kvadratmeter fordelt på to indbydende etager - det er, hvad der venter jer, når I bevæger jer gennem huset, og der er altså rigelig plads til børnefamilien. Hver etage råder over to værelser, mens førstesalen har et fint toilet, og stueplanet lægger kvadratmeter til boligens badeværelse. Derudover giver førstesalen jer et herligt stuemiljø, hvor kvistvinduet på fornemmeste vis indrammer udsigten over den grønne horisont, og det flotte udsyn følger heldigvis med jer nedenunder.

Stueplanet giver jer et stilrent bryggers i helt samme design som køkkenet, så der er sørget for en rød tråd i indretningen. Når I forbereder aftensmaden i køkkenet, kan I desuden åbne de franske døre direkte op til stuen, så I kan følge med i samtalen omkring spisebordet. Herinde er der god plads til at dække et langbord op, når familien inviteres til fødselsdag, og det kan også være jer, der fremover lægger hus til juleaften. Til den tid kan der tændes op i brændeovnen, og hvis I er heldige, vil vinduerne afsløre et sneklædt landskab, men når det derimod er sommer, kan I træde direkte ud til sol i den sydvendte have. I får både en hævet udsigtsterrasse og en overdækket terrasse til når duggen falder - her er tænkt over det hele. Som prikken over i’et kommer de 50 isolerede og opvarmede kvadratmeter, der er indrettet med værksted og dobbelt garage.

Velkommen!


Højlundvej 11, 8462 Harlev J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
773
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter