fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOPCHARMERENDE FAMILIEVILLA MED KIG TIL VAND OG NATUR

Del bolig

Natur, familieliv og en yndig indretning går alt sammen op i en højere enhed på Højlundsgade 12 - en udsigtsvilla på kanten til Lunden, hvor man kan skimte hele vejen mod Fjorden! Den klassiske rødstensvilla står nu klar til at behage en ny familie med sit varme design og den hyggelige indretning, der hele vejen igennem sætter jeres samvær som det vigtigste i tilværelsen.

En lille forhave, carport og hele den flotte facade udgør førstehåndsindtrykket på adressen, hvor villaen sørger for at tage sig godt ud for de forbipasserende. Slyngplanter vokser op langs murværket og tilfører en romantisk stemning, som I automatisk drages af, når I fortsætter af herregårdsfliserne mod haven, hvor høje, grønne træer pynter horisonten med farvestrålende blade og pippende fugle i Lunden. Selve haven er indrettet i små zoner, hvor bede og krukker giver højde på frodigheden og drivhuset står som de grønne fingres epicentrum. Plads til leg er her masser af - og selv når luften er gået af ballonen er der råd, for den delvist overdækkede terrasse fortsætter charmen med endnu flere viltre grene over hovederne på jer.

Indvendigt er der løbende gjort en indsats for at lade husets sjæl komme til udtryk, og den funktionelle indretning tager mageligheden med som gæst og lyset dominere. Villaen fra 1936 rummer i alt 220 etagemeter inkl. kælder, og planløsningen er for de fleste familietyper. Stueetagen er der, hvor I samles. Her har I entré, gangmiljø, gæstetoilet og ikke mindst køkken, alrum og to stuer placeret i åben forbindelse, hvor den smukke Morsø-brændeovn skruer hyggen helt i vejret. Dertil kommer førstesalen med de tre store værelser og et badeværelse med separat brus, mens andensalens loftareal er det fødste hjemmekontor, Master Bedroom eller teenageareal. Sidst er der kælderen med flere gode disponible rum, vaskerum og det sidste bad, der afrunder boligen med masser af praktisk plads.

Fik vi nævnt at Lunden, Horsens grønne areal, der til dagligt summer af idyl og i ny og næ bliver forvandlet til koncertscene for nogle af verdens største stjerner, ligger lige i baghaven? Så kan I sidde og rocke med på Roxanne eller Can You Feel The Love Tonight, afhængig af hvem der lægger vejen forbi, eller I kan trille en tur med barnevognen og lufte hunden der i dagtimerne! I bor desuden lige om hjørnet fra vuggestuen og indenfor 850 meter af skole, indkøb og busstoppesteder, og skulle der ellers mangle noget, kan Horsens Midtby nås på få minutters cykeltur.

Denne lune bolig er for jer, der er på udkig efter et vaskeægte familiehjem, så tøv ikke med at kontakte os og bestille en fremvisning allerede i dag!
Højlundsgade 12, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
139
Grund:
658
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter