fbpx
Plantegning Zoom

Klart billigste Ejerlejlighed i Hirtshals by

Del bolig

Her er du billigt i gang

Lejligheden trænger til en kærlig hånd og til renovering, men har masser af muligheder for de rette, og trods størrelsen på 126 kvm, er der ekstra kvm som kan inddrages til yderligere beboelse, og derved blive mærkbart større uden den helt store indsats.

Der er nyere vinduer med energiruder og dør i indgangspartiet, så de ydre rammer er i orden.

Fra gårdhaven træder I indenfor i et vindfang og derefter en entre, der er i stueplan derudover, et køkken og en stor stue. Ovenpå et soveværelse, endnu et stuemiljø, et badeværelse samt en række disponible rum, der kan udnyttes og indrettes med alt fra kontor, ekstra værelse eller til walk-in-closet.

Lejligheden har en god beliggenhed, fem minutter til stranden og samme afstand til både indkøbsmuligheder, specialbutikker, restauranter og caféliv.

Hirtshals er en by med et aktivt lokalsamfund, med alt fra den lokale idrætsforeningen til årlige events såsom Natur Mødet, Musik Under Trappen og Fiskefestivalen.

I det daglige har I også kun 200 meter ned til træningscentret, Loop, og der er ligeledes idrætshal med svømning.

Der er også gode muligheder, for transport, I har ti minutters gang til toget, der hver halve time afgår mod Hjørring, Aalborg og Frederikshavn - et stort plus for eksempelvis pendleren eller den studerende, og der er færger til flere byer i Norge, til Færøerne og Island.

Alt det tilsættes den dejlige beliggenhed, som på bedste vis forener by og natur, for I har fem minutter til stranden og samme afstand til det stemningsfulde gadebillede med både indkøbsmuligheder, specialbutikker, restauranter og caféliv. Det er skønt at have base i Hirtshals, for det er en by med et aktivt lokalsamfund, og I kan nyde godt af alt fra den lokale idrætsforeningen til de årlige events såsom Naturmødet, Musik Under Trappen og Fiskefestivalen. I det daglige har I også kun 200 meter ned til træningscentret, Loop, hvor I kan pleje den gode samvittighed, og der er ligeledes idrætshal med svømning. 

Velkommen til jeres nye hjem!

Højersgade 13A, 9850 Hirtshals
Pris:
385.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
126
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
1.014 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter