fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LÆKKERT HALVT DOBBELTHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til Højen 39, hvor omgivelserne og den hyggelige stemning bringer en særlig ro over tilværelsen. Husets have grænser op til ikke mindre end ca. 7000 kvm "Fredsskov".

Huset er opført i klassisk Fiskerhusstil med filsede facader holdt i harmoniske lyse farver og et flot rødt tegltag. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, idet der både ude og inde er anvendt materialer af høj kvalitet. Alle hårde hvidevarer er leveret af Miele. Boligen har en perfekt indretning for en familie op til 4 personer. Det første man møder indenfor, er den flotte klinkebelagte entré med trappe til 1. sal. Herfra er der adgang til et flot brusebadeværelse samt den store lyse opholdsstue med dobbeltdøre ud til haven. Stuen er i åben forbindelse med det stilrene køkken, som fremstår utrolig indbydende og lækkert. Her har man virkelig lyst til at lave god mad! I forlængelse af køkkenet er der adgang til et dejligt bryggers med egen indgang. På første sal møder vi huset tre gode værelser og endnu et elegant badeværelse. Værelserne fremstår lyse og veludnyttede, nogle med smukke ovenlysvinduer. Herudover er disponeret med stor møblerbar repos f.eks. til hjemmekontor.

Huset er opført i 2017 og har en boligstørrelse på 136 m2. Herudover har ejendommen et skur ved indgangen til bryggerset. Der er gulvvarme overalt i huset samt ventilationsanlæg med varmegenvinding. Udgifterne til varme og varmt brugsvand er meget lave som følge af husets energibesparende luft til vand varmepumpe. I huset er desuden installeret et smart afkalkningsanlæg til blødgøring af vandet.

Ved Højen befinder I jer midt i naturskønne omgivelser ved den nedlagte Værløse Flyveplads. Der er ikke langt til hyggelige gå- eller løbeture rundt om Søndersø eller i skoven ved Jonstrup Vang eller Hareskoven. I nærområdet findes Egeskolen, institutioner, Rema 1000 samt Restaurant Jonstrup. Alt sammen inden for en radius på 600 m! Oplev at blive en del af et lokalmiljø med jazzfestival og Møllemosen, hvor I kan slå jer ned til lyde af god live musik. Alt i alt et skønt rækkehus i idylliske omgivelser tæt på gode skoler og institutioner.


Højen 39, 3500 Værløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
136
Grund:
201
Værelser:
4
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter