fbpx
Plantegning Zoom

IDEAL FAMILIEVILLA I TRYGT NABOLAG MED NYERE KØKKEN, DEJLIG HAVE OG VÆRKSTED!

Del bolig

Jeres nye boligkapitel kan nu starte på Højbuen 38. Her venter en god og veldisponeret villa, som står klar til at opfylde alle jeres behov – uanset om I er parret på udkig efter et godt førstegangskøb, den veletablerede børnefamilie eller seniorerne, der søger et hjem i ét plan.

På adressen venter en klassisk 70’er-ejendom, der løbende er moderniseret og vedligeholdt, hvorfor I overtager et hjem, der er helt klart til overtagelse. Rammerne for en god bolig er kort sagt sat: planløsningen er god og veldisponeret, boligen emmer af hjemlig charme, haven er solrig og beliggenheden er både rolig og tryg. Lyder det ikke helt ideelt?

Boligen råder over 136 kvadratmeter, og planløsningen er veldisponeret, hvorfor der er plads til hygge og samvær såvel som privatliv. Planløsningen viser sig først og fremmest med en rummelig entré, og fra den er der bl.a. videre afsæt til boligens omdrejningspunkt; nemlig det store stuemiljø, der på hyggeligste vis glider i ét med havestuen. Her er indretningsmulighederne i top, og klos op ad venter det topmoderne køkken af nyere dato.

I får samtidig to regulære værelser, med mulighed for at etablere flere, og dertil kommer et gæstetoilet og et badeværelse samt hele kælderetagen, som rummer diverse disponible rum med gode anvendelsesmuligheder - tilmed et viktualierum og et godt bryggers - fra kælder er der direkte udgang til haven. Som prikken over i’et er huset omkranset af en lukket matrikel, som sikrer et skønt udeliv – de solrige terrasser er perfekte til alt lige fra afslapning til hyggelige grillmiddage, og familiens yngste medlemmer kan endda trygt gå på eventyr i nabolaget. På grunden forefindes der en carport med dertilhørende isoleret og godt værksted til handymanden. Tilmed et cykelskur med let ind og udgang. 

Nabolaget består nemlig af små, lukkede veje, hvilket sikrer en rolig og hyggelig atmosfære. I en radius af 1000 meter har I alt fra skole, gymnasium og daginstitutioner til et hav af sportsfaciliteter og grønne arealer. Dertil kommer handlemulighederne i fx Fakta og Netto, mens området også byder på flere forskellige forretninger såvel som spisesteder. Som prikken over i’et er I kun 1,6 kilometer fra Herlev Bymidte, ligesom I er nemt og hurtigt forbundet med motorvejen.
Højbuen 38, 2730 Herlev
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
720
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
4.431 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter