fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LÆKKERT, LYST RÆKKEHUS I NEDER HOLLUF

Del bolig

Et kvarter i bil tager jer fra det inderste Odense til den sydøstlige bydel, Neder Holluf, hvor I finder fred og ro i det hyggelige område, Hjulets Kvarter. I befinder jer altså helt tæt på storbylivet i centrum, men her i Neder Holluf ligger jeres nye hjem i de trygge rammer af et lukket vænge med få hundrede meter til både skole, daginstitution og indkøb.

Jeres nye boligkapitel skal skrives på Hjulets Kvarter 266, hvor der venter jer et lyst og lækkert rækkehus, som I straks kan flytte ind i. Det kan være alt fra singlen til parret - såvel seniorerne som førstegangskøberne -der inden længe kan folde tilværelsen ud i de indbydende rammer af husets 96 velindrettede kvadratmeter.

Huset ligger ugeneret og tilbagetrukket fra vejen, for det indrammes af en fin forhave og en carport til bilen. Her i forhaven er det oplagt at indrette en lille morgenterrasse med et cafésæt, som fremover kan sætte scenen for dagens første kop kaffe. Herfra træder I indenfor til boligen, som folder sig ud i ét plan med en god fordeling af pladsen.

I får to indgangspartier, så I kan helt selv vælge, om I starter turen i entréen eller i det store bryggers, og begge steder får I en smagsprøve på hjemmets pæne stand og smagfulde indretning. Boligen bærer præg af løbende vedligehold og moderne opdateringer; se eksempelvis badeværelset, der er stilrent indrettet med tidssvarende design i sort/hvide nuancer.

Badeværelset tilsættes to gode værelser og de vigtigste rum af dem alle: spisekøkkenet og stuen. De to opholdsrum ligger i åben forbindelse til hinanden, og de udgør tilsammen et naturligt samlingssted, hvor I kan holde hinanden med selskab, selvom der på én gang forberedes aftensmad i køkkenet og slappes af i sofaen. Begge rum er også indrettet med hver deres terrassedør, som åbner op til udelivet i henholdsvis for- og baghaven, og i jeres ugenerede baghave inviterer fliseterrassen på aftensol. Haven er overskuelig i størrelsen og kræver således minimal vedligehold, så der er god tid til at nyde sommervejret på terrassen.

Velkommen hjem!
Hjulets Kvarter 266, 5220 Odense SØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
96
Grund:
313
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter