fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE ARKITEKTTEGNET VILLA MED 197 m2 BEBOELSE + 23 M2 UDESTUE

Del bolig

Arkitektonisk planløsning i naturskønt nabolag

Med adresse på Hjorthøj 23 har vi bevæget os en smule væk fra centrum af Kalundborg, nærmere bestemt små seks kilometer fra togstationen og den aktive midtby, men til gengæld er vi her tættere på roen, naturen, skoven og vandet. Det tager bare tolv minutter at gå ned til bredden af Kalundborg Fjord og beundre de smukke nuancer, der blinker i blåt og grønt; med sejlskibe, fugleliv og årstidernes gang over landskabet. Her kan I gå ture eller bade eller slå jer ned på Restaurant Næs og nyde en god middag. Generelt er hele kyststrækningen et slaraffenland af oplevelser; lige fra Kalundborg Golfklub to kilometer herfra til Røsnæs Naturrum, hvor I kan planlægge spændende vandreruter gennem den fantastiske natur, som dækker området.

Ja, denne beliggenhed er rent ud sagt som skabt til jer, der ønsker fredfyldte omgivelser tæt på natur og vand – dog uden at komme til at savne alle bylivets muligheder! Det får I her på denne adresse, hvor vi har fornøjelsen af at inviterer jer ind og opleve en spændende, arkitektonisk villaejendom fra 1970, der byder på forskudte plan og en virkelig veludført udestue med glaspanorama direkte til den private, grønne have, der støder op til et stort grønt areal, der er perfekt til gåture med hunden.

Villaen har en rigtigt god planløsning med masser af værelser til hele familien og minimal spildplads. Ja, faktisk rummer boligen hele fem individuelle værelser plus en sauna med tilhørende bruseniche samt et praktisk depotrum til yderligere opbevaring. Med så mange rum er der rig mulighed for, at den store børnefamilie kan leve tæt sammen, ligesom der er plads til hobbyrum eller overnattende gæster. Skulle I ønske det, kan I også vælge at slå nogle af værelserne sammen for at skabe mere luft og flere indretningsmuligheder.

Foruden mængden af værelser indeholder villaen også et praktisk bryggers, et fint gæstetoilet og et pænt badeværelse med brus. Det bedste er gemt til sidst i form af det åbne, charmerende køkken-alrum i forbindelse med stuen; en utrolig lys afdeling! Her går loftet helt til kip, og det rustikke flisegulv tilføjer en helt særlig atmosfære. Det samme gør den glasindrammede udestue, som formår at forlænge sommersæsonen og bade jer i lys og varme dagen lang!

Et virkelig spændende hus, som skal opleves med egne øjne.

Hjorthøj 23, 4400 Kalundborg
Pris:
1.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
129
Grund:
1082
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
3.064 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter