fbpx
Plantegning Zoom

GENNEMFØRT BONDEIDYL 15 KM NORD FOR ODENSE MED LEGESYG HAVE OG CHARMERENDE INDRETNING

Del bolig

På Hjadstrupvej 10 fortælles et velkendt eventyr om det idylliske bondehus, hvor stråtag, bindingsværk og et hvidt stakit placeret i en hyggelig landsby bliver jeres nye lykke - et perfekt match til navnet Lykkebo. Hvor selve huset oser af uspoleret autenticitet, mens selve haven i minder om en lille park, der i sig selv er et besøg værd.

Træd indenfor i den gamle ejendom, der har haft til huse på adressen siden 1870. Den trelængede indretning råder over 131 m2, hvoraf beboelsesarealet består af entré, køkkenalrum, værelse med WC, bryggers, badeværelse, gangareal, kontor og to stuer, mens den sidste længe består af et baghus med hems, værksted og et par mindre disponible rum. Og med småsprossede bondevinduer, synlige spær og masser af charmerende finesser er der rammerne om områdets mest romantiske hus sat. Det sammenhængende køkkenalrum er naturligvis udstyret med de nødvendige hårde hvidevarer, mens aftensmaden passende kan serveres på langbordet ved slagbænken. To stuemiljøer gør sig gældende som skønne rum til samvær. Det største er den oplagte sofastue, hvor I kan slænge jer foran brændeovnen med en god bog, mens den mindste er et eksempel på den måske mest helstøbte modernisering til dato. Rummets buede form prydes af vinduer til alle sider, mens loftet til kip giver en fantastisk udnyttelse af kubikmeterne - og hvad end I vælger at gøre som de tidligere ejere og indrette en lokal jungle eller går mere minimalistisk til værks med indretningen, så hersker der vist ingen tvivl om, at stuen er noget ganske særligt.

Det er ikke et hus, der umiddelbart appellerer til familien, for med ét regulært værelse og to gennemgangsrum er det ikke just oplagt til den store børneflok. Der er dog råd for at kunne nytænke planløsningen lidt. Inddrages værkstedsarealet til beboelse og flyttes et par vægge, er hjemmet pludselig som forvandlet, og så kan alt lade sig gøre. Og med badeværelse, WC og bryggers er der også masser af plads til at inkorporere hverdagens praktik.

Hvis de indvendige goder bød på charme for alle pengene, skulle I bare se haven, der er et farverigt pust af blomster og figurer opstillet på den mest legesyge facon. Her er sågar en lille havedam, køkkenhave med højbede og et drivhus, mens flisebelagte terrasseområder opildner til masser af livsnyderi.

Hjadstrupvej skærer tværs igennem landsbyen Hjadstrup, der ligger placeret 15 km nord for Odense. Det fynske landskab folder sig ud til alle sider, så I virkelig kan nyde godt af landsbylivets ro, og samtidig er der under 4 km til Otterup, der har alt, I kunne få brug for i hverdagen.

Skal jeres næste kapitel begynde her?
Hjadstrupvej 10, 5450 Otterup
Pris:
720.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
677
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1870
Ejerudgift pr. md.
1.321 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter