fbpx
Plantegning Zoom

BUD ØNSKES - Bo op til åbne marker, helt tæt på byen

Del bolig

BO OP TIL ÅBNE MARKER, HELT TÆT PÅ BYEN

Det er ikke mere end et par minutter siden, I kørte fra centrum af Hjørring, men på den korte tid er byliv og villakvarterer skiftet ud med frisk luft og åbne marker. I er ankommet til jeres nye adresse, Hirtshalsvej 260, hvor jeres kommende hjem placerer sig i en naturskøn kulisse med højt til himlen, men samtidig befinder I jer altså helt tæt på byen; i en radius af kun 1,5 kilometer fra hoveddøren finder I både skole, indkøb, daginstitution, idrætshal og nærmeste trinbræt, hvorfra toget kører mellem Hjørring og Hirtshals. Kort fortalt, denne adresse opfylder ønsket om at flytte helt tæt på naturen, men uden at gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål.

I første parket til det åbne marklandskab ligger den klassiske murstensvilla, der nu kan blive jeres, og huset har også selskab af en muret garage på 34 bonuskvadratmeter. Indendøre venter jer en bolig fuld af potentiale, og I får mulighed for at sætte jeres eget præg på rummene, så I kan skabe præcis det hjem, I drømmer om. Måske et spændende projekt for de unge førstegangskøbere, der er fulde af boligdrømme?

Stueplanet folder sig ud med 118 kvadratmeter, der blandt andet råder over et bryggers, et badeværelse, et toilet samt tre værelser, og dertil kommer køkkenet og den rummelige stue. Her kan I slippe fantasien løs og opdatere rummene med maling og moderne istandsættelser, som på sigt kan forvandle hele etagen til en lys, lækker og tidssvarende bolig lige i jeres ånd. Derudover leder en trappe jer op til en uudnyttet førstesal med et uudnyttet potentiale. Har I brug for flere kvadratmeter, er der mulighed for at inddrage pladsen heroppe, og det står jer frit for, om der skal etableres flere værelser, kontor eller opholdsrum.

Turen rundes af udenfor, hvor I straks vil falde i staver over udsigten, som strækker sig fra jeres egen have ud over markerne og videre mod horisonten. Jeres matrikel er på intet mindre end 1.301 kvadratmeter, så her er rigelig plads til havedrømmene og de store armbevægelser, og I kan eksempelvis indrette et fantastisk uderum med køkkenhave, frugttræer og lækre terrassemiljøer.

Velkommen til Hirtshalsvej 260 - en ejendom fuld af muligheder!
Hirtshalsvej 260, 9800 Hjørring
Pris:
850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
118
Grund:
1301
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
1.319 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter