fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ENESTÅENDE VILLA MED UDSIGT OVER SØ, LANDSKAB OG HIMMELBJERGET

Del bolig

Elegant, enestående og med et strejf af minimalisme – disse tre ord beskriver helt præcist, hvad denne fortryllende udsigtsvilla kan tilbyde, og hvad den kommer til at bidrage med til jeres fremtidige liv her på Himmelbjergvej 120 i Silkeborg. Her venter jer nemlig en overdådig villa fra 1920, der har de rene linjer i fokus både indvendigt og udvendigt. Indenfor bliver I desuden præsenteret for et samlet råderum over 109 velplaceret kvadratmeter, samt en velfungerende kælder på 66 kvadratmeter. Boligen fremstår moderniseret på alle 3 plan og med respekt for den oprindelige stil.

Når I ankommer til denne 395 kvadratmeter store matrikel, hersker der ingen tvivl om, at der i sandhed er tale om en skøn grund, hvorfor villaen selvfølgelig tiltrækker det meste af opmærksomheden. I baghaven får I glæde af gode opbevaringsmuligheder til cykler og redskaber under den ene terrasse, der er forhøjet, så den ligger parallelt med stueplanen.

Indenfor bliver I mødt af en rummelig entré med trappe til de resterende etager, og videre indenfor i stueplanen fås et stort soveværelse med forhøjet vægpaneler og stukroset, et æstetisk badeværelse med en stor brusekabine, der er beklædt i farverigt mosaik, et charmerende køkken med romantiske fyldningslåger og farvelige detaljer samt en kæmpemæssig stue med brændeovn og gode indretningsmuligheder til at etablere separat opholds- og spisestue – som et ekstra plus er det muligt at gå ud på den vestvendte terrasse, hvorfra I kan gå ned i haven.

Førstesalen præsenterer sig med en repos med hems, et køkken, et badeværelse med badekar og fortryllende fliser samt et stort værelse med enorm skabsplads og udgang til egen vestvendt altan, hvor udsigten virkelig kommer til sin fulde ret. Slutteligt tilgås kælderen, der byder på et værksted, to disponible rum samt vaske-/fyrrum.

Med jeres nye adresse flytter I til Silkeborg med udsigt over Julsø, hvor der er lavet en mindre lystbådehavn tæt på jer. Udover de fantastiske maritime omgivelser, skal I ikke bevæge jer langt for at finde naturskønne områder, og desuden er der blot 200 meter til Laven Station. I kan køre ind til Silkeborg på omtrent 20 minutter, og på den halve tid findes både skoler og daginstitutioner.


Himmelbjergvej 120, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
395
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter