fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER MED GOD GARAGE!

Del bolig

Gennem den grønne indkørsel ankommer vi til denne gule villa med den røde dør, hvor smukke træer kredser om og skaber den rolige hjemlige atmosfære du længe har ledt efter!

Inde i den rummelige stue, hvor de fine trægulve let harmonerer med trævæggene og træloftet, der skaber en tryg stemning som den behagelige indretning bidrager til. Her er rigelig med plads til både sofaområde, spisearrangement og til at bevæge sig frit rundt imellem. Med udgangen til den solrige terrasse har du rig mulighed for at tage aftensmaden med ud i aftensolen og nyde maden i de smukke omgivelserne. I det lyse køkken er der god madlavningsplads, samt et dejligt spisehjørne til det mere intime selskab. Her følger de gode hårde hvidevarer også med. Villaen byder derudover også på et fint badeværelse.

Ejendommen er fra 1958 og har et grundareal på 1.086 m2, som fordeler sig på den charmerende store have, hvor du kan skabe flere solrige kroge og loungeområder!

Med denne beliggenhed er der hverken langt til centrum eller til smukke naturoplevelser! Med ca. 2 km til Lystrup skov ca. 5 km til Buresø kan du frit vælge om du ønsker en fin gåtur i det fri og eller et køligt dyb i søen! I nærområdet finder du indkøb og en skøn tøjbutik ellers er der blot 1,2 km til centrum, hvor du vil opleve at blive en del af det nærværende bymiljø. Her er en hyggelig biograf, gode takeawaysteder, fitness, et bibliotek, et apotek, tandlæge, læge og selvfølgelig flere indkøbsmuligheder.

Alt i alt en fin intim villa beliggende i et hyggeligt roligt område med kort afstand ind til centrum!
Hillerødvej 19, 3550 Slangerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
1086
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1958
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter