fbpx
Plantegning Zoom

SKØN INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED FANTASTISKE NATUROMGIVELSER BESTÅENDE AF SØ OG GRØNT

Del bolig

LYS OG STILREN LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED OG KIG TIL BIRKERØD SØ

Et stenkast fra Birkerød Sø og bymidte ligger denne lyse lejlighed, der tilbyder moderne løsninger og rene linjer til singlen eller parret. Kom med - lejligheden er helt klart et besøg værd!

Selvom I her får en ganske central beliggenhed nær alle Birkerøds fristelser, kan I glæde jer over en rolig tilværelse lige ned til den idylliske sø, som kan agere jeres naturskønne baghave både i sommer- og vinterhalvåret.

Lejligheden er beliggende i en charmerende ejendom fra 1900, og indendørs udfolder sig 49 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Fra den lille entré er der fri passage til det rummelige spisekøkken, som byder på et yderst stilrent design i fine, grå nuancer. Her er der plads til en hyggelig spisekrog, mens køkkenvinduet kan give jer et fint kig til naturen.

I stuen kan I indrette jer med sovesofa og spiseafdeling, og her kan I over middagen nyde et mageløst kig til søens blå nuancer. De resterende kvadratmeter udfolder sig på et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På Hestkøbvej kan I nyde kompromisløs central placering i Birkerød nær alle livets glæder. Birkerød Sø giver jer for eksempel anledninger til et hav af gode gå- og løbeture i det fri. Fra adressen kan I gå til alt, hvad end destinationen er butikker, indkøbsmuligheder, biograf, caféer eller spisesteder. Birkerød har det hele, og skulle I have lyst til at begive jer længere ud i den store verden, er der kun 650 meter til tog- og busforbindelser. For golfentusiasterne er der nem adgang til Golfklubben, og tager I bilen, kan I nå hovedstaden på en lille halv time.

Velkommen hjem!
Hestkøbvej 5A, 3460 Birkerød
Pris:
1.475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.551 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter