fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

LANDEJENDOM MED NATURSKØN BELIGGENHED

I Dollerup ligger der en landejendom bestående af en villa og to udbygninger, der nu kan blive jeres nye hjem. Her har I mange muligheder for at skabe en dejlig tilværelse i naturskønne omgivelser med udsigt til mark og eng fra ejendommen, der kun ligger en kilometer fra stranden.

I kan sætte jeres helt eget præg på denne villa fra år 1900, der har en god planløsning med i alt tre værelser fordelt på to etager. Køkken-alrummet er rummeligt med god plads til spisebordet, og en brændeovn giver varme og hygge til de køligere aftener. Der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer i køkkenet, som er holdt i lyse elementer, og der er direkte udgang til haven. Stuen byder også på en udgang til terrassen mod syd, mens I her også kan tage trappen op til en lys og indbydende første sal, der består af en stue og et værelse. Fra entreen kan I tilgå et badeværelse med bruseniche, og ellers består villaen af et bryggers med adgang til de to resterende værelser.

Der er opført en separat staldbygning, mens den anden udbygning ligger i forbindelse med villaen. Den består af to stalde, en garage, et fyrrum og to disponible rum, der binder villa og udbygning sammen, og I denne del af ejendommen har I masser af plads til at udfolde en hobby. Når årstiden invitere til det, kan I opholde jer på den sydvendte terrasse, der vil få sol det meste af dagen, og der er et stort potentiale for at anlægge en spændende have med blomsterbede, nyttehave og legeplads til børnene.

Ejendommen ligger i et naturskønt område, hvor I vil være omgivet af åbne marker, og der er blot en kilometer til kysten, hvor I kan gå lange ture og nyde det smukke sceneri ved Limfjorden. Der er kun tre minutters kørsel til skolen i Ullits - en by, der også byder på indkøb og børnepasning, så I nemt kan få dækket alle jeres behov i hverdagen, og når I har brug for et større bymiljø, kan I besøge Farsø, der ligger syv kilometer væk.

En ejendom med en fredelig beliggenhed, der kan blive jeres egen skønne oase - kontakt os gerne for en fremvisning.


Hestbækvej 91, 9640 Farsø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
16168
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter