fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE, STOR LYS VILLA TIL DEN STORE FAMILIE ELLER TO GENERATIONER I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På en placering der smukt kombinerer fantastisk natur og kort afstand til alle hverdagens gøremål ligger en yderst velholdt villa på en en lukket vej med adgang lige til skoven.

Her får den store familie, den sammenbragte familie eller to generationer mulighed for at bo under samme tag. Her er et utal af muligheder - skal I med?

På adressen ligger en velholdt murstensvilla fra 1960. Villaen er løbende vedligeholdt og moderniseret - eksempeltvist med et flot sort tegltag, hvor solceller er integreret i teglene, så de producerer en masse strøm, men ikke kan ses med det blotte øje. Husets vinduer er alle skiftet indenfor de seneste seks år. Huset er vedligeholdt med respekt for det originale og fokus på moderne funktion.

Huset er ideelt beliggende på den store grund, der med sin idylliske placering i Kongernes Nordsjælland med skoven i baghaven, sikrer jer en ugeneret og naturskøn hverdag. Også på jeres egen grund kan I få masser af glæde af naturen - her udfolder sig nemlig en stor, solrig have, der både inviterer til leg og afslapning. Både i haven og omkring huset agerer terrasseområderne samlingssteder for store og små. Til huset hører to store annekser, der giver masser af plads til overnattende gæster, en teenageafdeling, kontor til selvstændig virksomhed, hjemmearbejde eller yoga.

Udendørs får du ydermere en carport, et skur og et værksted.

Indendørs venter 232 kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til en lys atmosfære, mange værelser og god loftshøjde. I stueplan finder I husets hjerterum, der samler køkken og stueafdeling i åben forbindelse. Lyset strømmer ind gennem store vinduer, og terrassedøre skaber harmoni og tæt forbindelse mellem indelivet og naturen udenfor.

Det store køkken er en charmerende kombination af råt industrielt look og originalt snedkerkøkken. Husets store smukke brændeovn sørger for at sprede en masse varme og hygge til boligen i de kolde måneder.

I det store anneks møder I stilrene hvide, klassiske køkkenelementer. Fra dette køkken kan man fortsætte til endnu en stue med panorama-udsigt til den store have og skoven. Herfra kan åbnes ud til en af havens mange store terrasser, der binder anneks og hovedhus sammen via en hyggelig udestue.

I de lysfyldte stuer har I masser af gode timer i vente, og her kan I nyde flere flotte kig til den grønne natur.

I stueplan er også to lyse værelser, garderobe, entré og et rummeligt nyt badeværelse.

På første sal venter seks gode værelser, hvoraf det ene har adgang til en stor vestvendt altan, der agerer udsigtspost ud over området. Tre af værelserne har ovenlysvinduer, og I kan I også glæde jer over etagens smagfulde badeværelse.

I nærområdet opleves en berigende natur med otte km2 ren naturområde lige uden for døren. Her indbyder Kobber-, Bonde- og Videløkke Dam til naturskønne gå-, mountainbike-, og løbeture i hverdag og weekend. Fra adressen er I tæt på kysten, en kort slentretur på 800 m fører jer til den lokale badebro eller Juelbækhus Strand til dyb i Øresund med udsigt til Kullen og Helsingborg. Hopper I på cyklen, kan I nå stranden i Hornbæk eller Kulturværftet i Helsingør, Kronborg Slot og Helsingørs hyggelige gader og handelsliv. For golfentusiasterne er der en kort tur gennem skoven til Helsingør Golf Klub. Er der børn på matriklen, kan de cykle i skole på bare fem minutter til Hellebækskolen eller den private Skorpeskolen, mens Ålsgårde små tre km. fra huset tilbyder gode indkøbsmuligheder. I nærområdet finder I tilmed øvrige daginstitutioner og med Hellebæk Station placeret i gåafstand, er I sikret en hurtig forbindelse videre til Helsingør og Kystbanen. Med bil er I 45 min kørsel fra rådhuspladsen i København!

Hellebækvej 128, 3150 Hellebæk
Pris:
7.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
263
Grund:
1680
Værelser:
12
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
5.230 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter