fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSESLEJLIGHED MED FREMRAGENDE BELIGGENHED

Del bolig

En dejlig toværelseslejlighed i en ejendom fra år 1930 venter dig i Aalborg Vestby med kort afstand til vandet og Aalborg Centrum!

Når du træder ind i lejligheden, vil du opdage, at du fra entréen kan tilgå køkkenet, soveværelset, badet og stuen direkte. De gode, lyse rum fordeler sig på 57 kvadratmeter, så boligen har rigelig plads til en enkelt eller et par.

Med god plads på soveværelset har du mulighed for at indrette det, som du vil. Stuen præsenterer sig også med et godt og rummeligt udtryk, hvor indretningsmulighederne er mange, samtidig med at der er rigelig plads til familie og venner.

Du får ydermere et lækkert badeværelse i flot spil mellem sort og hvidt samt lettere afskærmning af bruseområdet, flot vask, toilet, opbevaringsplads og fin plads til ophæng af eksempelvis håndklæder.

I køkkenet finder du, foruden køleskab, fryser og et lækkert gaskomfur, vaskemaskine, således at du ikke behøver at rende ned til det lokale møntvaskeri for at få vasket tøjet. På samme tid er det et dejligt, lyst rum med god plads til hylder og en fordelagtig brusehane i tilknytning til vasken.

Fra lejligheden kan udsigten til den praktiske cykelgård give ro. Du kommer til at bo tæt på Aalborg Centrum, otte minutter på cykel, men i rolige omgivelser bag facaden med gården, hvor der selv med en masse cykler opbevaret er rigelig plads til overs.

Og det bliver bedre med beliggenheden. Du kommer til at bo 700 meter fra Limfjorden, svarende til en ni minutter lang gåtur - og det må siges at være luksuriøst! Derudover kommer du til at have masser af indkøbsmuligheder, Aalborg Vestby Station, Aalborg Stadion, restauranter, caféer, sportsaktiviteter og meget andet i dit nærområde - listen bliver bare ved!

Ønsker du en toværelseslejlighed, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så skynd dig at slå til!


Helgolandsgade 62, 3. tv., 9000 Aalborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter