fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT TOVÆRELSESLEJLIGHED TÆT PÅ ALT

Del bolig

Denne indflytningsklare lejlighed er ideel til den studerende eller singlen, der foretrækker en bekvem hverdag tæt på alle hverdagens fornødenheder. Yderligere skal du blot bevæge dig ganske få skridt udenfor hjemmets fire vægge, før Limfjorden og den friske luft kan indåndes. Ses vi?

Lejligheden er beliggende på anden sal i en charmerende rødstensejendom fra 1898 med gode parkeringsmuligheder lige ved kantstenen. Derudover hører der et mindre gårdmiljø til, hvor cykler kan henstilles.

Ydermere er beliggenheden på Helgolandsgade dejlig rolig, væk fra de større veje, så her får du det bedste af to verdener. En rolig base og centrums mange muligheder lige ved hånden. Med cykel kan du nemt bevæge dig rundt i Aalborg, der byder på masser af indkøbsmuligheder samt lækre caféer og restauranter i gågaden. Her frister flere shoppingcentre dig også med sæsonens gode tilbud, og hvis du studerer på Aalborg Universitet kan du ligeledes aflægge turen på cykel eller med bus. Frirum og tid til fordybning er der også plads til langs Limfjorden, og for sportsentusiasten findes der flere gode idrætsforeninger nær hjemmet, der byder på alt fra fitness til fodbold.

Indendørs bliver du budt velkommen af en veludnyttet planløsning på 45 m2 med fin plads til overtøjet i entréen. Yderligere kan boligen bryste sig af flotte, lyse gulve overalt samt et skønt lysindfald fra nord og syd. Den hyggelige stue er råt indrettet med en blotlagt murstensvæg, og der er god plads til en ægte flyder af en sofa. Videre i alrummet kan dagen måltider nydes ved spisepladsen med en herlig udsigt over grønne arealer. Her er tilmed plads til et mindre kontorhjørne – ideelt til studielæsning. Det velholdte køkken har god skabsplads og fremstår klassisk med hvide facader og en meleret bordplade. Afslutningsvis har lejligheden et dejligt, stort badeværelse med separat bruseniche - så fås det næsten ikke bedre!

Book en fremvisning af denne indflytningsklare 2V’er allerede i dag.


Helgolandsgade 13, 2. tv., 9000 Aalborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
45
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1898
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter