fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ANDELSLEJLIGHED MED MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG

Del bolig

Nu tager boligjagten jer til Valby, hvor I kan få opfyldt drømmen om en lys, veldisponeret og mulighedsrig andelslejlighed. De 69 kvadratmeter fordeler sig lige nu over to værelser, men der er tale om en oprindelig treværelses, hvorfor det nemt kan genetableres. Som det bedste ved det hele får I her mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen og dermed skabe drømmehjemmet; vil I vide mere?

Ejendommen er opført i 1949, og den ligger som en del af en større bebyggelse, der nærmest fungerer som en lille by midt i byen. Ejendommene kædes sammen af små stisystemer og grønne fællesarealer med plads til alt lige fra aktiviteter til afslapning – og der er ligeledes gode parkeringsmuligheder for bilejerne.

Lejligheden ligger på 2. sal, hvilket sikrer en placering øverst i bygningen; I får altså ingen overboer, og samtidig vil både lysindfaldet og udsigten fortrylle jer. I møder først og fremmest en fordelingsentré, og fra den er der videre afsæt til hele boligen, hvilket gør den velegnet for en bred målgruppe. De to stuer en suite er vestvendte med direkte udgang til den solrige altan, og det er desuden her, der er mulighed for at etablere et ekstra værelser. Soveværelset har en god og indretningsvenlig størrelse, og til sidst venter et flisebadeværelse med brus samt dét, der kan forvandles til jeres drømmekøkken – vil I med på en fremvisning og opleve lejligheden med egne øjne?

Lejligheden befinder sig i et eftertragtet nabolag, der lægger sig midt imellem Valby og Hvidovre. Når I træder ud af jeres gadedør, har I kun få minutters gang til indkøbsmuligheder, take-away-muligheder, ol. Derudover kan I gå eller cykle til Hvidovre Station, hvor S-toget står til rådighed, når I vil sætte kursen mod København, eller når I vil videre ud i landet. Adressen kombinerer desuden det bynære med det naturrige, for ikke langt fra hjemmet møder I Vigerslevparken.
Heldbovej 91, 2. tv., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
69
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1949
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter