fbpx
Plantegning Zoom

Lys og venlig etplansvilla i hyggeligt bysamfund

Del bolig

OBS* Huset er revoneret gennem årene senest med ny gulv mv. og! så tager det kun 4 minutters kørsel til den populære 'Hejsager strand' 

Det tager kun 10-15 minutter at køre turen fra centrum af Haderslev til den lille by, Hejsager, hvor jeres nye hjem venter. Det betyder, at I har nem adgang til bylivet, men her i Hejsager flytter I ud til fred, ro og dejlig natur - en kort køretur tager jer desuden til de daglige gøremål i eksempelvis Øsby. 


På en rolig vej midt i den hyggelige landsby møder I den klassiske gulstensvilla, som vil danne rammen om jeres nye tilværelse. Etplansvillaen er opført i 1970, og den holdes med selskab af både en garage og en sydvestvendt have, hvor fliseterrassen står klar til de solrige sommerdage forude.

Tager I turen indenfor, møder I 110 kvadratmeter, der er godt fordelt på en veldisponeret planløsning, hvor husets ene ende eksempelvis er dedikeret til en separat afdeling med et lyst flisebadeværelse, et bryggers og tre regulære værelser. Den modsatte ende af boligen folder sig derimod ud med hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig køkkenet og den store stue, som bliver dér, hvor I fremover samles. Hele boligen er indrettet i lyse materialer, og derudover strømmer dagslyset ind gennem de mange brede vinder, hvilket tilsammen skaber en rar og luftig atmosfære i hjemmet.

Hejsagerløkke 12 kan være den perfekte boligpakke for såvel førstegangskøberne som den lille børnefamilie, men det kan også være et nyt boligkapitel for seniorparret, der drømmer om lidt færre kvadratmeter og mindre vedligeholdelse. Uanset hvem I er, vil I sætte pris på hjemmets velholdte stand, som gør det muligt at flytte direkte ind, og så kan I altid sætte jeres eget præg på rummene over tiden. Måske I drømmer om ét stort opholdsmijlø, og i så fald kan der åbnes endnu mere op mellem stue og køkken. I skal blot slippe fantasien fri og nyde tilværelsen i husets dejlige rammer.

Velkommen hjem til Hejsagerløkke 12.

Hejsagerløkke 12, 6100 Haderslev
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
760
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.356 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter