fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! UNIK, CHARMERENDE FAMILIEPERLE MED SOLRIGT UDELIV OG CENTRAL PLACERING I SKÆLSKØR

Del bolig

Med en central beliggenhed i Skælskør nær strand, vand, havn og alle hverdagens gøremål ligger en nydelig familieperle. På adressen emmer det af charme og personlighed, og her venter en dejlig have og masser af muligheder for familien. Ses vi?

På Heilmannsvej 7 ligger en ældre, charmerende ejendom fra 1909. Facaden prydes af fine, originale detaljer, mens vinduer og det fine, isolerede Mansardtag er ti år gammelt. Hertil er badeværelset renoveret indenfor de seneste fem år, mens I kan nyde gulvvarme i køkkenet og på badeværelset.

På grunden udfolder sig en solrig, overskuelig have, der i den grad kan samle store og små om sommerens glæder. I det grønne står et idyllisk drivhus, mens ungerne også her kan finde plads til fodboldmålene. Når batterierne fra tid til anden skal genoplades, kan det hyggelige terrassemiljø agere samlingssted for store og små. Udendørs er også to gode skure, der giver rigeligt med plads til opbevaringen og værktøjet.

Indendørs venter 149 lyse kvadratmeter og en funktionel planløsning, der giver familien mulighed for at tænke i alternative løsninger i stueplan. Indendørs kan I glæde jer over et stort spisekøkken, der kan samle familien om spisningen, lektiehjælpen og de gode samtaler over madlavningen. Køkkenet gemmer på et tidløst design, velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet har I desuden mulighed for at forstørre leverummet, da døren giver jer anledning til at integrere terrassen som en del af boligen.

Fra køkkenet er der fri adgang ind til den lysfyldte stue, mens I i stueplan også finder et stort soveværelse og et lyst toilet.
På første sal inviterer den store repos jer ind på to lyse soveværelser. På etagen er også et rummeligt, smagfuldt badeværelse med plads til vaskefaciliteterne.

Med en central placering i hyggelige Skælskør kommer familien på adressen både nær natur og alle hverdagens gøremål. 400 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens nærområdet tilmed tilbyder butikker og madoplevelser. Også børnene får en bekvem vej afsted i hverdagen, da skole, børnehave og vuggestue er beliggende i gåafstand fra huset. På adressen er I tilmed tæt på vandet, og her har I kun 900 meter til det hyggelige havnemiljø, mens stranden venter bare 3,6 kilometer herfra. Skøn natur kan tilmed nydes omkring Noret, som agerer en naturskøn motionsoase for områdets beboere.
Heilmannsvej 7, 4230 Skælskør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
946
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1909
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter