fbpx
Plantegning Zoom

Indbydende familievilla i landlige omgivelser

Del bolig

Her får I en rigtig fin familievilla med en funktionel grund, der også lægger op til leg og aktiviteter i haven.
Til huset følger en stor carport med værksted/udhus med rig mulighed for gør det selv projekter. Villaen byder på fire værelser, hvilket passer rigtig godt til den store familie - og eventuelt et kontor til den hjemmearbejdende. Desuden er der to badeværelser fordelt på en voksenafdeling og børneafdeling, hvilket giver et godt flow, især i de travle morgener, så man ikke kommer til at træde hinanden over tæerne.
Hele huset er gennemrenoveret - der er derfor lavet lofter, vinduer, døre, tag og gulvvarme. Hjertet i huset er det store køkken-alrum, hvor man mødes: Både om maden, om hyggen og de lange samtaler. I køkken-alrummet er der flisegulv i en varm farve, der skaber lidt spil mod de lyse vægge og lofter. Fliserne går igen i entré, bryggers og badeværelser og skaber en rød tråd gennem hele villaen. Alle elementer er indbydende og velholdte, så man får lyst til at trække ærmerne op og komme i gang i samtalekøkkenet. Planløsningen bliver endnu mere forbundet og indbydende af, at man kan åbne ud til terrassen fra stuen. Det skaber en flydende overgang, hvor man kan tage grilltangen i hånden og flytte køkkenet og spisebordet med udenfor i de varme måneder.
Haven lægger ligeledes op til at blive brugt til alt fra aftener med snobrød ved bålpladsen, hjemmearrangerede trampolinstævner til jonglering med fodboldstøvlerne snøret til. Hverdagens fornødenheder finder I under ti minutters kørsel fra matriklen. Vil I ind og nyde livet i en større by, er der under en halv time til Randers i bil, hvor der også er gode busruter. Til Aarhus er der godt en halv time i bil. Det ligger altså lige for at veksle mellem den rolige, landlige følelse og kulturbylivet efter behag. Skoler finder I under ti minutter i bil, under 20 med offentlig transport og omkring 20 minutter på jernhesten. Hammel finder I blot 6-7 min kørsel derfra hvor I finder; Super Brugsen, Netto, Rema 1000, Fakta, Matas, apotek, isenkram, tøj- og skobutikker, sportsklubber, mm.. Bøstrup byder på åbne marker, grønne træer og stor himmel. Derudover er der et godt lokalt fællesskab og legepladser. Med andre ord er her en rolig atmosfære, og villaen kan meget vel ses som ens fristed fra hverdagens strabadser. Dette hjem er perfekt til dem, der ønsker en planløsning, der lægger op til kvalitetstid med familien - og desuden til dem, der søger en indflytningsklar og gennemrenoveret bolig

Havrevænget 8, 8870 Langå
Pris:
1.775.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
901
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
1.771 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter