fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG FAMILIVILLA MED CENTRAL ADRESSE

Del bolig

HYGGELIG FAMILIVILLA MED CENTRAL ADRESSE

På den mest charmerende facon har Havevej 5 fundet det perfekte skæringspunkt mellem original charme og moderne komfort. Den nydelige rødstensvilla fra 1938 rummer mange fine detaljer, der afspejler husets personlighed, men det skal ikke gøre hverdagen mindre behagelig for jer, og derfor er der en lang række istandsættelser, der danner en grobund for et solidt familieliv.

I er havnet i Rødkærsbro midt mellem Silkeborg og Viborg, den hyggelige stationsby med det aktive lokalsamfund, hvor unge som ældre mødes i hallen til alt fra sportsudøvelse til arrangerede lokalarrangementer, der i øvrigt ligger lige ved siden af skolen og daginstitutionen. Havevej ligger som en del af et lukket villavænge med små, utrafikerede veje ind mellem hinanden og med en sublim placering i bymidten – kun 500 meter fra stationen og Dagli’Brugsen! Desuden er det midtjyske naturlandskab en samlende faktor, der omslutter byen med marker, skovområder og en række åløb, så dyrelivet får lov til at trives og ungerne kan lære om flora og fauna stort set lige ude foran hoveddøren.

Rødstensfacaden og det matchende tegltag ligger med sin gode volumen som et oplagt søgemål for jeres boligjagt, hvis I er på udkig efter et hus, der er noget for sig. Den grusbelagte indkørsel er stor nok til et par biler og en campingvogn, og det grønne lægtehegn afskærmer vejen fra grunden, så I får uderummet helt for jer selv. Grønt græs og en flisebelagt gårdhave er jeres ultimative sommerresidens, hvor I kan grille og sove under åben stjernehimmel, mens I stadig kan hente snacks fra husets køleskab. Foruden det store hovedhus er der også et spændende anneks, hvor teenageren kan holde sine fester i den store stue uden at forstyrre resten af familien.

Indenfor mødes vi af en planløsning i tre etager, der først og fremmest åbner sig op under det overdækkede indgangsparti og videre ind mod entréen. Videre fremme ligger endnu et entréareal med udgang mod haven, hvorefter et dejligt køkken med tidløse moduler og masser af opbevaringsplads, kogeø og morgenmadsbar tager over. De flotte trægulve går igen i de to en suite stuer, der nemt fungerer som spiseplads og opholdsareal, mens stueplan i øvrigt også rummer et godt badeværelse. Oppe ad trappen giver reposen adgang til tre værelser, et toilet og en overdækket altan mod øst, mens kælderen er spækket med gode disponible rum inkl. vaskerum.

Kort sagt et dejligt familiehjem, som I med garanti vil elske!
Havevej 5, 8840 Rødkærsbro
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
500
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
1.688 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter