fbpx
Plantegning Zoom

MULIGHEDSRIG VILLA MED PLADS TIL BØRNEFAMILIEN

Del bolig

Velkommen til! Harebakkevej 4 byder på denne store villa i to plan, der med sine 239 kvadratmeter og gode værelsesfordeling er helt oplagt til den store børnefamilie, der gerne vil have masser af plads at gøre godt med i et hjem, der er åben for, at I kan opdatere lige efter jeres ønsker og behov.

Stueetagen byder på en rummelig entré og fordelingsgang, hvor der er indtænkt masser af opbevaringsplads. Herfra har I adgang til værelsesafdelingen mod venstre og opholdsafdelingen mod højre, der består af et stort køkkenalrum, som prydes af skønt lys fra de store vinduespartier. I stueafdelingen er der god plads til både sofaafsnit og spiseområde.

Køkkenet er opført med elementer i varme trædetaljer, der harmonerer med det terracotta farvede flisegulv. Brændeovnen giver en hyggelig stemning til rummet på de køligere aftener, og fra køkkenet har I adgang til værkstedet, der også kan fungere som kontor, samt den fine overdækkede terrasse, der giver mulighed for at nyde hyggelige stunder udendørs.

De fire værelser på stueetagen er alle lyse og indretningsvenlige med gode skabsløsninger og to af rummene har egen udgang. Der er et badeværelse med badekar og opbevaringsplads, et ekstra WC samt vaskerum med badefaciliteter. Den fine førstesal byder på loft til kip og fritlagte hanebåndsspær, der er med til at give en lys og behagelig stemning. Brændeovnen byder på atmosfære, og her får I endnu et værelse, der har egen adgang til et badeværelse, der står rigtig flot. Der er blevet indlagt fibernet i nyere tid, så der er også plads til den moderne familie. Et hjem med mange muligheder!

På grunden er der garage, værksted, carport og flere små skure til brænde og opbevaring. I får glæden af en skøn sydvendt have, hvor der er plads til børneleg, og på terrassen kan I nemt samle hele familien, samtidig med at de grønne fingre kan slippes løs i drivhuset. Omkring hele grunden er der blevet opsat hegn, så man kan nyde udendørs arealerne uden den helt store vedligeholdelse. 

Med en placering i Sønderby ved Skibby er I sikret gode omgivelser lige ud til Roskilde Fjord. Og hvis man er til en tur på vandet, kan man få en havneplads igennem grundejerforeningen. I Skibby finder I flere indkøbsmuligheder og andre handelssteder. Her er der også flere skoler og dagtilbud, så I nemt kan finde det rigtige til de små poder. Sønderby står også for en masse aktiviteter for byen, som fastelavnsfest og juletræstænding. I ligger tæt på flere større byer med gode pendlemuligheder, så I kan blandt andet være i Frederikssund på cirka 24 minutter, hvor der er masser af shoppingmuligheder, indbydende spisesteder og kulturliv. 

Lyder dette som noget for jer? Kontakt os allerede i dag for at høre mere!


Harebakkevej 4, 4050 Skibby
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
239
Grund:
800
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
3.279 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter