fbpx
Plantegning Zoom

ET MEGET SPÆNDENDE FRITIDSHUS I FÆLLESSKOVEN

Del bolig

Er I på udkig efter et fristed med plads til familietid og ren afslapning, og handler jeres sommerhusdrømme om at finde noget, der skiller sig lidt ud fra mængden? Alt det går op i en højere enhed på Harebakken 13, for her finder I et spændende fritidshus med smukke detaljer og forskudte plan, samt et solcelleanlæg på 1,5 kw, og det ligger i det stemningsfulde ferieland på Sjællands Odde, nærmere betegnet Fællesskoven, hvor I er omgivet af vand og skøn natur.

Huset ligger kun få hundrede meter fra vandet, og det placerer sig dejligt ugeneret for enden af en lille, lukket stikvej, hvor det indrammes af en flot naturgrund. Matriklen er på hele 1.411 kvadratmeter, så plads er der nok af, og det vil I elske, når sommeren kommer og al tiden tilbringes i haven. Grunden omkranses af høje træer, der sørger for privatlivet, så I kan være helt jer selv, når I nyder sol på de fine terrasser, den ene terrasse omgivet af et spejlvandsbassin, eller udfordrer hinanden i petanque på græsset.

Siden 1972 har huset ligget i den grønne kulisse, og allerede udefra får I indtryk af den spændende indretning, for huset udgøres af tre forbundne afdelinger. Herfra træder I indenfor til forskudte plan, fritliggende bjælker og nogle dejlige rum, der konstant byder på små overraskelser. Træet går igen som materiale flere steder, og det pryder bl.a. de fleste lofter, hvilket skaber den helt rigtige sommerhusstemning.

Der er god plads til hele familien, for I får 108 kvadratmeter med bl.a. tre værelser og 3 hyggelige hemse, der kan indrettes med ekstra sovepladser. Dertil kommer både et toilet og et badeværelse med brus. Der er ligeledes rigeligt med plads til hyggestunder, hvor I samles, for huset råder over to indbydende opholdsrum; det ene tæller det åbne køkken-alrum, og det andet tæller den flotte stue, som ud over meget fin udsigt også har en brændeovn. Begge steder er lofterne ført til kip, hvilket skaber en rar atmosfære, og højden udnyttes til de tre hemse.

Ferieoasen tilsættes den attraktive beliggenhed, der placerer jer med få skridt til sommerdage på stranden. I befinder jer i det populære sommerhusområde ved Overby Lyng, hvorfra I på kort tid kan cykle eller køre til både indkøb og spisesteder. I kan eksempelvis sætte kurs mod Odden Havn, hvor I kan nyde en is eller hente lidt friskfanget fisk til frokostbordet på terrassen.
Et sommerhus der skal opleves.
Kort fortalt, Harebakken 13 er fortællingen om ægte ferieidyl.
Harebakken 13, 4583 Sjællands Odde
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
108
Grund:
1411
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.510 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter